Τα αγαπημένα κραγιόν των celebrities

Τα make up looks των celebrities στις δημόσιες εμφανίσεις τους δημιουργούν συζητήσεις και σχόλια. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο. Κάποιες είναι τολμηρές και beauty icons με αποτέλεσμα να ακολουθούν τις τάσεις και να τις υιοθετούν κυρίως όταν γνωρίζουν ότι όλες οι κάμερες θα στραφούν στο πρόσωπο τους.

Κάποιες άλλες πάλι είναι πιο κλασικές. Αγαπούν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα προϊόντα. Γνωρίζουν ποιες είναι οι αποχρώσεις που τις κολακεύουν και δεν τις αποχωρίζονται. Ειδικά

όσο αφορά το κραγιόν κάθε μία από τις stars έχει ένα αγαπημένο που το αποκαλύπτει μεταξύ άλλων σε συνεντεύξεις. Φυσικά υπάρχουν και οι προσωπικοί τους make up artists που δεν κρατούν μυστικό. Οπότε έχουμε άλλη μία πηγή.

Κόκκινο, nude, ροδακινί ή μπορντό δεν έχει σημασία. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να ξέρουμε ποιο είναι το κραγιόν που έχουν πάντα στην τσάντα τους.

Ας το δούμε:

Meghan Markle: Η αγαπημένη της απόχρωση είναι μια φυσική-καφέ της Charlotte Tilbury που ονομάζεται Very Victoria προς τιμή της Beckham!

Priyanka Chopra: Τις αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις στα χείλη και το κραγιόν που έχει πάντα μαζί της είναι το Marc jacobs Beauty Le Marc Lip Cream, Boy Gorgeus που έχει έναν φωτεινό berry τόνο.

Blake Lively: Ο προσωπικός της make up artist Kristofer Buckle αποκάλυψε ότι η πελάτισσα και φίλη του αγαπά πολύ το L’ Oreal Paris Colour Riche Shine Lipstick, Varnished Rosewood. Ένα κραγιόν σε nude-berry απόχρωση.

Emilia Clarke: Όπως η ίδια έχει δηλώσει κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το σωστό κόκκινο κραγιόν που την κάνει να νοιώθει δυνατή και με αυτοπεποίθηση. Το δικό της είναι το Nars Powermatte Lip Pigment, Push Play.

Margot Robbie: Αγαπάει τα λαμπερά και nude κραγιόν που φωτίζουν την ανοιχτή επιδερμίδα της χωρίς υπερβολές. Το αγαπημένο της είναι το Marc Jacobs Beauty New Nudes Sheer Gel Lipstick, Moody Margot.

Gal Gadot: Το βαθύ κόκκινο κραγιόν που αγαπά να φορά είναι το Revlon Super Lustrous Lipstick, Bombshell Red.

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty looks της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο που θα σας αφήσουν άφωνες!

H Cara Delevingne με το ωραιότερο και πιο θηλυκό hair look ever

Keywords
Τυχαία Θέματα