Ο καιρός χάλασε και τα χείλη μας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα!

Τα χείλη, όσο αφορά την περιποίηση, τα παραμελούμε. Το κόκκινο κραγιόν και τα λιπ γκλος δεν ξεχνάμε να τα φορέσουμε. Όταν πρόκειται όμως να τα φροντίσουμε, να τα ενυδατώσουμε ή αναζωογονήσουμε… πέρα βρέχει.

Τώρα λοιπόν που και επίσημα φθινοπώριασε, για να μην πω χειμώνιασε και σας στενοχωρήσω, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και με αυτό το σημείο του προσώπου μας.

Λόγω χαμηλής θερμοκρασίας και υγρασίας (βλ. βροχές) πρέπει να εφοδιαστούμε με προϊόντα ειδικά για τα χείλη. Εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα κι εσείς επιλέγετε ανάλογα με τις ανάγκες και τη διάθεση.

Αpivita Wine

Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα lifting για τα μάτια και τα χείλη: Συσφίγγει και χαρίζει ελαστικότητα χάρη στα αντιγηραντικά μόρια που προέρχονται από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης. Ενυδατώνει με τη βοήθεια του βουτύρου καριτέ και του ελαιόλαδου και προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

Lierac Liftissime Baume Levres Contours: Balm που χαρίζει από την πρώτη εφαρμογή αποτέλεσμα lifting. Θρέφει τα χείλη και επανασχεδιάζει το περίγραμμα. Παράλληλα είναι η καλύτερη βάση μακιγιάζ!

YSL Top Secrets Lip Perfector: Ενυδατικό Τελειοποίησης που χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση ενώ παράλλη κάνει απαλή απολέπιση χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Kiehl’s Lip Balm Cranberry: Το εμβληματικό προϊόν που ενυδατώνει, απαλύνει και ανακουφίζει τα σκασμένα χείλη

Lancome Absolue Precious Cells Lip Balm: Ενυδατικό χειλιών με Pro-Xylane και Βιταμίνη Ε που λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μέλι ακακίας, κερί μέλισσας και έλαιο από σπόρους αγριοτριανταφυλλιάς που ενυδατώνουν και θρέφουν

Clinique All about Lips: Ενυδατικό χειλιών που λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, απολεπίζει και χαρίζει απαλή υφή στα χείλη. Επίσης κατάλληλο και για βάση μακιγιάζ

Clarins Instant Light Comfort Lip Oil: Έλαιο ενυδάτωσης, θρέψης και λάμψης. Το απλώνουμε άνετα και στη θέση του lip balm-lip gloss!

Neal’s Yard Remedies Rejuvenating Frankincense Eye Lip Serum: Ορός καθημερινής φροντίδας για τα μάτια και τα χείλη με λιβάνι, θαλάσσια φύκη και έλαιο baobab που αναζωογονούν, αυξάνουν την ελαστικότητα και θρέφουν.

Διαβάστε ακόμη:

H Juicy Couture δημιούργησε συλλογή μακιγιάζ και είναι αφιερωμένη στα early 2000’s!

H Cardi B με το ασορτί haircolour και κοστούμι μοιάζει με ουρί του Παραδείσου!

Keywords
Τυχαία Θέματα