Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Όλα όσα ζήσαμε στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Μπορεί το Φθινόπωρο να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τις τελευταίες ημέρες, όμως εμείς δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε το Καλοκαίρι. Μια από τις πιο υπέροχες στιγμές του, ήταν φυσικά ο Παράδεισος της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής που αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία το ιδανικό κλείσιμο της σεζόν και την αρχή φυσικά μιας καινούργιας.

Και ναι, ήμασταν εκεί, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και το ζήσαμε μαζί με τους αγαπημένους μας και τους περισσότερους από 70.000 φίλους της Amita Motion,

στην καθιερωμένη πλέον Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Αυτή ήταν η 13η χρονιά της μουσικής αυτής γιορτής, που σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης και μας χάρισε μια ανεπανάληπτη βραδιά που θα συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας μας περιελάμβανε: Δημοφιλείς καλλιτέχνες, τόσο από την ελληνική, όσο και από τη διεθνή μουσική σκηνή, εκπλήξεις, μουσική, χορό, φανταστικά live acts, συνεργασίες επί σκηνής που μας εντυπωσίασαν και μια σειρά από άκρως πρωτότυπα διαδραστικά happenings με ελεύθερη φυσικά είσοδο!

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε το Paradise Playground με το γιγαντιαίο μπιλιάρδο, τον λαβύρινθο και τα χιλιάδες μπαλόνια που έπεσαν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια της πιο θετικής συναυλίας της σεζόν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, με παρουσιαστή τον Μιχάλη Κουϊνέλη των STAVENTO.

Παρακάτω θα διαβάσεις όλα όσα ζήσαμε εκεί.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης των STAVENΤΟ, μας καλωσόρισε και έδωσε το έναυσμα για για την έναρξη της πιο θετικής συναυλίας.

Οι The Players τραγούδησαν ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο stage και μας έκαναν να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει τίποτα και κανένας που να μπορεί να σταματήσει τα όνειρά μας, όταν τα θέλουμε πάρα πολύ.

Ο Kristian Kostov μας ξεσήκωσε με τα τραγούδια του και το εκπληκτικό performance του.

O Jimko μας έκανε να χορεύουμε χωρίς στιγμή να σταματήσουμε στον μοναδικό ρυθμό του.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μας έκανε να πιστεύουμε πως είναι ο επόμενος μεγάλος σταρ της εγχώριας showbiz.

Ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησε για όλα τα “Καλά Παιδιά”, αυτά που προχωρούν δίπλα μας και χωρίς να τα ξέρουμε μας γεμίζουν με ένα βλέμμα τους Θετική Ενέργεια.

Οι Bars And Melody που βρέθηκαν στη χώρα μας, αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion είπαν στο τέλος του act τους πως δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ. Το ίδιο τους είπαμε κι εμείς!

Η Έλενα Παπαρίζου μας έκανε να χορεύουμε σαν τρελοί με τις διαχρονικές επιτυχίες της – ναι, την ώρα που ήταν στο σκηνή πήραμε τηλέφωνο τον έρωτά μας για να του πούμε όλα όσα νιώθουμε.

Οι Special Guests της βραδιάς 2J και XMAN ανέβασαν τη διάθεσή μας στα ύψη με τα τραγούδια τους.

Οι ΜΕΛΙSSES μας έκαναν να συγκινηθούμε – Ναι, η μουσική άλλωστε προκαλεί συναισθήματα, έτσι δεν είναι;

Η Ελένη Φουρέιρα άναψε “Fuego” στη σκηνή, ξεσηκώνοντας το κοινό που την παρακολουθούσε.

Ο Snik απέδειξε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο… Αν το έχεις, μπορείς να τους παρασύρεις όλους στη μουσική σου.

Οι Playmen μας άφησαν άφωνους με το μουσικό υπερθέαμα που παρουσίασαν στη σκηνή.

Ο super star DJ AFROJACK, έκλεισε τη συναυλία με ένα μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Η Amita Motion έδωσε παράλληλα την ευκαιρία σε δυο τυχερούς να κάνουν το ντουέτο των ονείρων τους!

Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES

και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου

τραγούδησαν για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. Το κοινό, ύστερα από ψηφοφορία στο thetikienergeia.gr ανακήρυξε νικητές τις ΜΕΛΙSSES με το Φάνη Γιαννουδάκη, ο οποίος κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και κυκλοφορία τραγουδιού με video clip!

Keywords
Τυχαία Θέματα