Ο Ηλίας Γκότσης για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: “Δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι…”

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει το Survivor All Star. Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε πως δεν θυμάται κανέναν δυνατό παίκτη από τον δεύτερο κύκλο του Survivor. 

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι Yes” και ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να απαντήσει στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Χωρίς να θέλει να σχολιάσει αρνητικά τα όσα ειπώθηκαν, τόνισε πως δεν ήταν σωστό

να μιλήσει έτσι για τους παίκτες του Survivor 2. 

“Δεν με ενδιαφέρει αυτό που άκουσα, αλλά με ενδιαφέρει από ποιον το άκουσα. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριζόμαστε από πριν, είμαστε και γείτονες. Θεωρώ ότι επειδή είναι γενικά αυθόρμητος χαρακτήρας, έχει υποπέσει σε σφάλμα.

Δεν μπορείς να εκφράζεσαι έτσι για ανθρώπους που έχουν ζήσει την ίδια εμπειρία μαζί σου, ακόμα κι αν το πιστεύεις. Το πρώτο Survivor είχε μεγαλύτερη επιτυχία, αλλά δεν εκμηδενίζεις έτσι τους ανθρώπους που έχουν πάρει μέρος. Επειδή τον ξέρω και ξέρω ότι είναι αυθόρμητος και καμιά φορά είναι πικάντικα τα σχόλιά του, δεν θέλω να το πάρω προσωπικά και να προσβληθώ. Ήταν λίγο ατυχές το συμβάν!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα “καρφιά” της Μαρίας Μπακοδήμου για τους παίκτες του POL 2: “Ακόμη και οι καβγάδες φαίνονταν…” 

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον Δήμο Αθηναίων 

Snik: “Δεν έχω πει σε κανέναν ούτε “πάρε ναρκωτικά” ούτε…”

Keywords
Τυχαία Θέματα