Τα “καρφιά” της Μαρίας Μπακοδήμου για τους παίκτες του POL 2: “Ακόμη και οι καβγάδες φαίνονταν…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Tv Έθνος η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το Power of Love. Αναφέρθηκε στην απόφαση της να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι αγάπης και αποκάλυψε για ποιο λόγο την κούρασε ο δεύτερος κύκλος.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Έχεις πει πως δεν θα ξαναέκανες το «Power of love». Πλέον από μια χρονική απόσταση μετάνιωσες που παρουσίασες το συγκεκριμένο τηλεοπτικό

πρόγραμμα;

Όχι, καθόλου. Η πρώτη του χρονιά ήταν για μένα πολύ διασκεδαστική και εκπαιδευτική. Παράλληλα ήταν και μια ωραία συγκυρία. Έφυγα από την Αθήνα και μετακόμισα στην Κωνσταντινούπολη. Σαν ενήλικη φοιτήτρια. Ωραία εμπειρία που μου έμαθε πολλά πράγματα.

Το πρότζεκτ επίσης είχε ενδιαφέρον. Δεν είχα ξανακάνει ριάλιτι και το συγκεκριμένο ήταν πάνω στο θέμα των σχέσεων. Η πρώτη φουρνιά παικτών ήταν ανυποψίαστοι. Δεν ήταν σκηνοθετημένοι από τον ίδιο τους τον εαυτό όπως οι επόμενοι. Στο «Pol 2» ήρθαν παιδιά που δεν ήταν τόσο χαλαρά όσο τα πρώτα. Οι σχέσεις στο «Ροl 1» ήταν αληθινές. Στο 2 έκαναν αμέσως σχέσεις για να μείνουν στο παιχνίδι. Ήταν σχέσεις στρατηγικής, όχι έλξης. Και αυτό φάνηκε και στο τέλος.

Σε κούρασε αυτό;

Ναι, με κούρασε. Γιατί ο πρώτος κύκλος είχε ειλικρινείς αντιδράσεις. Σχέσεις που δοκιμάζονταν. Στον δεύτερο ακόμη και οι καβγάδες φαίνονταν σκηνοθετημένοι. Σαν να είχαν στήσει οι περισσότεροι παίκτες ένα κακό σενάριο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε δεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον Δήμο Αθηναίων 

Snik: “Δεν έχω πει σε κανέναν ούτε “πάρε ναρκωτικά” ούτε…”

The 2Night Show: Δείτε ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα