Η Jessica Alba έκοψε τα μαλλιά της και μοιάζει με πριγκίπισσα

Οι stars συνεχίζουν τις αλλαγές όσο αφορά τα μαλλιά τους. Οι τολμηρές τα κόβουν και οι υπόλοιπες αποκτούν νέο χρώμα. Έίδαμε τη Charlize Theron με το ωραιότερο κοντό κούρεμα των τελευταίων χρόνων, αρχικά ένα bowl cut και στη συνέχεια ένα pixie με όγκο στην κορυφή σε χρυσή απόχρωση. Η Kim Kardashian απέκτησε για λίγο ένα

μακρύ lob που μας θύμιζε τα 90’s και η Jennifer Lopez το ίδιο αλλά με τις κλασικές της caramel highlights να του δίνει διαφορετικό ύφος.

Προφανώς, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν πολλές κι εσείς θα μένετε άφωνες και δεν θα ξέρετε ποιο να αντιγράψετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Θα τις δούμε, όμως πάντα, στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αφού πλέον όλες οι αποκαλύψει γίνονται στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Κι εκεί που πιστεύαμε πως θα πάρουμε μια ανάσα έρχεται η Jessica Alba και μας εκπλήσσει με το νέο της κούρεμα. Πρόκειται για το πιο κομψό και κλασικό lob που έχουμε δει τελευταία το οποίο την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα. Η Alba αποχωρίστηκε τους εμβληματικούς κυματισμούς στα μακριά μαλλιά της για χάρη της πιο μεγάλης τάσης ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesus Guerrero (@jesushair) στις 10 Νοέ, 2019 στις 12:14 μμ PST

Έκανε το ντεμπούτο της με το νέο της look στο Baby2Baby gala το περασμένο weekend και ήταν πιο γλυκιά από ποτέ. Και σαν να μην έφτανε το υπέροχο lob που είχε χτενίσει ίσια και με κλίση προς τα μέσ ο hairstylist Jesus Guerrero το στόλισε με ένα headband γεμάτο πέρλες που είναι επίσης μεγάλη τάση.

Συνδύασε το χτένισμα της με ένα glam make up look. Υπεύθυνη ήταν η make up artist Monice Blunder άπλωσε στα βλέφαρα μια ροζ-χρυσή σκιά ενώ χρησιμοποίησε τους ίδιους τόνους σε χείλη και ζυγωματικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monika Blunder (@monikablunder) στις 9 Νοέ, 2019 στις 10:52 μμ PST

Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο hairstyle η Jessica Alba μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα. Και είναι περιττό να σας πούμε ότι το συγκεκριμένο look είναι ότι ωραιότερο για τις γιορτές που έρχονται.

Κεντρική photo: Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα hairstyles του Φθινοπώρου τα είδαμε στο Instagram

Δείτε πως θα αποκτήσετε το ιριδίζον nail look της Joey King ακολουθώντας δύο απλά βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα