Ο hot Zac Efron έβαψε τα μαλλιά του platinum blonde!

Στις Χρυσές Σφαίρες είδαμε τον Ansel Elgort με νέο χρώμα μαλλιών. Αποφάσισε να τα βάψει ξανθά και ήταν στ’ αλήθεια εντυπωσιακός αν και τον προτιμάμε στο φυσικό του. Η Lady Gaga επίσης εμφανίστηκε με baby blue απόχρωση στα μαλλιά της ασορτί με την δημιουργία του Maison Valentino που φορούσε.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια έξαρση τον τελευταίο καιρό με το χρώμα στα μαλλιά. Οι haircolortists τρέχουν αφού όλο και περισσότερες αλλά και περισσότεροι celebrities αποφασίζουν να κάνουν δραματικές αλλαγές. Και όπως καταλαβαίνετε δεν αναφερόμαστε μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Τελευταίος στη λίστα είναι ο Zac Efron που αποφάσισε αμέσως μόλις ήρθε η νέα χρονιά να υιοθετήσει ένα platinum blonde!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Efron (@zacefron) στις 9 Ιαν, 2019 στις 11:59 πμ PST

Υπάρχει περίπτωση να είναι για τις ανάγκες του νέου του ρόλου αν και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε αφού όλοι οι stars πλέον ότι κι αν έχουν να ανακοινώσουν το κάνουν με τον συγκεκριμένο τρόπο συγκεντρώνοντας χιλιάδες ή και εκατομμύρια likes.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Efron αλλάζει χρώμα στα μαλλιά του. Το 2016 και όταν ακόμα εμφανιζόταν στο Baywatch είχε πειραματιστεί με μελί ανταύγειες ενώ λίγο αργότερα την ίδια χρονιά είχε ανοίξει αρκετούς τόνους τα μαλλιά του αφήνοντας τη ρίζα πιο σκούρα. Οπότε γνωρίζει την διαδικασία.

Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις των θαυμαστριών διίστανται αφού μάλλον τον προτιμούν με το φυσικό καστανό του χρώμα. Φυσικά θα μάθουμε άμεσα αν είναι μια αλλαγή που επέλεξε ο ίδιος ή ήταν αναγκαία. Όπως και να ‘χει θα πρέπει να γνωρίζει ότι το platinum bolde είναι ένα δύσκολο χρώμα που θέλει ιδιαίτερη περιποίηση ώστε να μείνει λαμπερό και υγιές. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί συγκεκριμένο σαμπουάν που κρατά ζωηρή την απόχρωση αλλά και προϊόντα περιποίησης που ενυδατώνουν την τρίχα η οποία έχει ταλαιπωρηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

H skin guru της Kendall Jenner μαρτυρά τα 5 βήματα που ακολουθεί για να εξαφανίσει τα σημάδια ακμής της (μέρος α’)

H skin guru της Kendall Jenner μαρτυρά τα 5 βήματα που ακολουθεί για να εξαφανίσει τα σημάδια ακμής της (μέρος β’)

Keywords
Τυχαία Θέματα