Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11/1

Τα 90’s αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να την υιοθετήσετε πιστά. Ναι, σας έχουμε πει πολλές φορές πως οι σχεδιαστές λατρεύουν να εμπνέονται από τις προηγούμενες δεκαετίες και να τις προσαρμόζουν στο σήμερα. Λατρεμένο fashion icon η Julia Roberts στο Pretty Woman

και τα ρούχα και αξεσουάρ που φορούσε, όπως τα κοστούμια της που έχουν μείνει στην ιστορία.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από ένα μακρύταλο σακάκι και μια μίνι φούστα σε μπλε ραφ καρό.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο λεπτό ζιβάγκο πουλοβεράκι του ίδιου brand, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σιέλ απόχρωση με διακοσμητικά κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis, οπάκ μαύρο καλσόν και ένα ζευγάρι μαύρες καστόρινες μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά με το Long Lasting Stick, 8 Hours No- Transfer Eyeshadow, No 34 της Kiko Milano, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown και στα χείλη το ματ κραγιόν Rouge Pur Couture The Matts, No 221 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Το καρό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα prints των celebrities και των fashion bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και τσεκάρουμε πάντα τις εμφανίσεις τους.

Είτε σε κοστούμι, είτε σε πουκάμισο, είτε σε φούστα, είτε σε τζάκετ. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία καρό ρούχα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε τα όλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks.

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα