6 updo για όσες έχετε κοντά μαλλιά

Όταν αποφασίζουμε να κόψουμε κοντά τα μαλλιά μας γνωρίζουμε ότι αποχαιρετούμε μια και καλή τις αλογοουρές, τις πλεξούδες και τους μεγάλους, τέλειους κότσους. Και αυτός είναι ένας σκληρός αποχαιρετισμός. Αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε ένα πρακτικό look εύκολο στο styling αλλά και την περιποίηση.

Αν και τώρα πια οι hairstylists ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε αφού επιμένουν ότι μια γυναίκα με κοντά μαλλιά φυσικά και μπορεί να τα πιάσει ψηλά ή χαμηλά αρκεί να βρει τον σωστό τρόπο και look. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να είστε η Ραπουνζέλ για να αποκτήσετε ένα ωραιότατο updo.

Αυτό που

θα χρειαστεί είναι λίγη δημιουργικότητα και τα σωστά προϊόντα styling. Α! Και μερικά τσιμπιδάκια. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν ότι κάποιες φορές το updo στα κοντά μαλλιά είναι πιο stylish απ’ ότι στα μακριά αφού θεωρείται εξεζητημένο και πρωτότυπο. Και το κυριότερο: Αναπάντεχο!

Οι celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει και μάλιστα σε εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Ας δούμε τα ωραιότερα χτενίσματα λοιπόν:

Ο τριπλός κότσος της Sarah Paulson: Ιδανικό χτένισμα για κοντά μαλλιά. Αντί για έναν απλό κότσο, δημιουργήστε τρεις μικροσκοπικούς και αποκτήστε το πιο πρωτότυπο look της βραδιάς.

Τα πιασμένα με pins σγουρά μαλλιά της Tessa Thompson: Επιλέξτε το χτένισμα μόνο αν έχετε τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών. Δημιουργήστε ένα κότσο στην κορυφή και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια.

Η χαμηλή αλογοουρά της Nina Dobrev: Οι αφέλειες είναι από μόνες τους ένα χτένισμα αλλά και η μικρή χαμηλή αλογοουρά χαρίζει ένα γοητευτικό, βραδινό look. Επίσης είναι το πιο απλό και εύκολο styling που μπορείτε να κάνετε αν έχετε bob.

Το half-Up, Half-Down της Lucy Hale: Αν τα μαλλιά σας είναι κομμένα ασύμμετρα και δεν μπορείτε να τα μαζέψετε σε κότσο η λύση είναι μισά επάνω και μισά κάτω.

Το twisted Updo της Kristen Stewart: Θυμίζει παιδικό χτένισμα αλλά με το σωστό styling και αξεσουάρ μπορεί να γίνει ότι πιο chic και υπέροχο.

Ο κότσος ψηλά της Saoirse Ronan: Ένας σφιχτός κότσος στην κορυφή αν στολιστεί με χρυσό φουλάρι μπορεί να γίνει θέμα συζήτησης.

Διαβάστε ακόμη:

Ο sexy Ryan Reynolds έγινε το πρόσωπο διάσημου οίκου!

Αν θέλετε το πιο λαμπερό look ever δείτε τον λογαριασμό που πρέπει να ακολουθήσετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα