Ο hairstylist της Kim Kardashian κάνει την πιο απίθανη μεταμόρφωση και πρέπει να τη δείτε (video)

O Chris Appleton είναι ένας από τους διασημότερους hairstylists κι εκείνος που επιμελείται τα τελευταία χρόνια τα looks της Kim Kardashian. Ένας από τους λόγους που δεν λείπει ποτέ από δίπλα της είναι επειδή έχει την μεγαλύτερη συλλογή περουκών στο Hollywood και όπως γνωρίζετε πολύ καλά η Kim έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτές.

Επίσης ο Appleton είναι expert στην τοποθέτηση

extensions αλλά και στις βαφές. Είναι ο φύλακας-άγγελός της δηλαδή. Παράλληλα όμως ο celebrity hairstylist δημιουργεί και απίθανα χτενίσματα αλλά και δραματικές αλλαγές στο χρώμα τα οποία αποκαλύπτει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας φρόντισε να μοιραστεί αρκετά από αυτά με τις χιλιάδες θαυμάστριές του. Το τελευταίο όμως θα σας αφήσει άφωνες.

Το μοντέλο που χρησιμοποιεί για τη μεταμόρφωση, έχει μακριά καστανά μαλλιά χωρίς ιδιαίτερο look. O Appleton αρχικά της τα κόβει σε ένα μακρύ bob, την κάνει ξανθιά και τέλος δημιουργεί το πιο γλυκό και εκκεντρικό ταυτόχρονα ροζ χρώμα.

Και σαν να μην φτάνει αυτό  προχωρά σε ένα ακόμη πιο απίθανο χτένισμα με χωρίστρα στη μέση και έξτρα όγκο που είναι συγκλονιστικό!.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 3 Αύγ, 2020 στις 9:26 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Δείτε τα βερνίκια νυχιών που χρησιμοποίησε η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της!

Χρυσά νύχια: Οι ειδικοί επιμένουν πως είναι μια απίθανη ιδέα για τις διακοπές κι εμείς συμφωνούμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα