Παντρεύτηκε ο γιος του David και της Victoria Βeckham, Brooklyn;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο γιος της Victoria και του David Beckam, Brooklyn, αρραβωνιάστηκε την 25χρονη σύντροφό του, Nicola Peltz.

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την αγαπημένη του, ενώ στη λεζάντα αποκάλυψε πως πριν δυο εβδομάδες της έκανε πρόταση γάμου. «Πριν δυο εβδομάδες ρώτησα την αδερφή ψυχή μου αν θέλει να με παντρευτεί και εκείνη είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας του κόσμου. Υπόσχομαι να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και μια μέρα ο καλύτερος πατέρας. Σε αγαπώ

πολύ μωρό μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Brooklyn Beckham.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό του post!

Oι φήμες, ωστόσο, θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και υπό άκρα μυστικότητα.

Αφορμή για τις φήμες αυτές στάθηκε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο γιος του David και της Victoria Beckham να φορά βέρα στο δεξί. Για την ακρίβεια ένα…. χέρι, το οποίο σύμφωνα με τις φανατικές θαυμάστριες του Brooklyn ανήκει σε εκείνον, καθώς έχει κάνει τατουάζ την χρονολογία γέννησης της μητέρας του, (1974) και το νούμερο 7 που ήταν στη φανέλα του πατέρα του, όταν πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα.

Mέχρι στιγμής πάντως κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει αυτή την είδηση…

Διαβάστε περισσότερα:

Aλέξανδρος Μπουρδούμης: Βόλτα στη θάλασσα με τον νεογέννητο γιο του!

«Η Ελένη Μενεγάκη ήδη ξέρει τι θα κάνει μετά στην τηλεόραση»

Πρωταγωνιστής από το La Casa de Papel ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα! (φωτογραφίες)

Keywords
Τυχαία Θέματα