Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για την επέτειο θανάτου του πατέρα του

Σαν χθες (8/8) πριν από 16 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ…

Με αφορμή αυτή την ημέρα, λοιπόν, ο γιος του γνωστού ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ , θέλησε να προχωρήσει σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία σε InstaStory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μπροστά σε ένα κάδρο του πατέρα του.

«8 Αυγούστου 2004, άλλο ένα αστέρι έφυγε για να βρει τη θέση του στην αιωνιότητα. Είναι ο πατέρας μου και λείπει», έγραψε χαρακτηριστικά στο InstaStory του.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό story

του!

Σήμερα (9/8), ο ίδιος ανέβασε στην επίσημη σελίδα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο παίζει πιάνο, με τον Γιώργο Γερωνυμάκη να τραγουδάει το “Περιστέρι” που είχε ερμηνεύσει τότε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο ηθοποιός στην ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

«Για τα 16 χρόνια που μας λείπεις ένα τραγούδι σου από μας για σένα εκεί ψηλά. Τραγουδάει ο Γιώργος Γερωνυμάκης και κιθάρα Μιχάλης Σουρβίνος», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by dimitris papamichail (@dimitrispapamichailofficial) on Aug 9, 2020 at 12:27am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον ρόλο της ως Βουγιουκλάκη: «Πέρασα πολύ άσχημα από όλο εκείνον το θόρυβο που είχε δημιουργηθεί»

Μάρα Δαρμουσλή-Βασίλης Τσατσάκης: Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους!

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο ηθοποιός που “εισβάλλει” στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω…

Keywords
Τυχαία Θέματα