Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντύθηκε… γαμπρός-Δείτε τη φωτογραφία!

Στην Κύπρο βίσκεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος αυτές τις ημέρες, καθώς πραγματοποιούνται κάποια από τα τελευταία γυρίσματα της πετυχημένης σειράς του Alpha, “Το Τατουάζ”.

Μάλιστα, για τις ανάγκες του ρόλου, ο Ντάνος χρειάστηκε να ντυθεί… γαμπρός! Συγκεκριμένα, σήμερα γυρίζεται η σκηνή του γάμου του με την Όλγα – Κατερίνα Γερονικολού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε μια selfie του από τον γάμο που περιμένουν με ανυπομονησία οι τηλεθεατές και έγραψε με χιούμορ

στη λεζάντα: “Άργησε”! Ντυμένος με μπλε κουστούμι κατάφερε να εντυπωσιάσει τους διαδικτυακούς του φίλους και τα likes “έπεσαν” βροχή.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του:

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Jun 4, 2019 at 9:42am PDT

Αξίζει να αναφέρουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε πως η σειρά φτάνει στο τέλος της και πως σκέφτεται τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα: “Δεν έχω σκέψεις για δεύτερο βιβλίο και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργούσα κάτι, εάν δεν είχα κάτι να πω. Εγώ αυτή τη στιγμή πρέπει να ολοκληρώσω τα γυρίσματα στο Τατουάζ και σίγουρα να αποφασίσω κάτι για το μέλλον μου και κάτι που θα μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν έγινε εκδήλωση για το Τατουάζ και δεν με κάλεσαν. Με το Τατουάζ έχουμε 15 μέρες γυρισμάτων για να κλείσει ο κύκλος του. Το θέατρο είναι απαιτητικό και απαιτεί περισσότερες γνώσεις, σίγουρα δεν συγχωρεί τα λάθη που μπορεί να κάνεις σε ένα γύρισμα. Η τηλεόραση για έμενα είναι πιο ασφαλές περιβάλλον από το θέατρο. Αν αποφασίσω να κάνω θέατρο κάποια στιγμή, θα έχω εξοπλιστεί με γνώσεις για να το υποστηρίξω”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε το παιδικό βιβλίο που έγραψε: Οι φωτογραφίες με την κόρη της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ατύχημα για συνεργάτιδα της παρουσίαστριας

Δώρος Παναγίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Ζάρλα και η υπόσχεσή του

“Ωνάσης: Τα θέλω Όλα”- Η επίσημη ανακοίνωση των θεατρικών σκηνών

Keywords
Τυχαία Θέματα