Οι ωραιότερες αλογοουρές για κοντά μαλλιά

Αν ανήκετε την κατηγορία των γυναικών που αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ συγχαρητήρια! Είστε μέσα στο πνεύμα της εποχής και έχετε ένα από τα ωραιότερα looks της σεζόν όπως ακριβώς και οι celebrities. Το πιθανότερο είναι να εμπνευστήκατε από την αγαπημένη σας star και να ζητήσατε από τον κομμωτή σας να αντιγράψει το bob της.

Παρ’ όλα αυτά κάποιες φορές θέλετε να διαφορετικό χτένισμα, έτσι για αλλαγή. Έχουμε καλά νέα

λοιπόν αφού μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά ακόμη κι αν είναι κοντά. Τις είδαμε στις εμφανίσεις των celebrities φυσικά και τις λατρέψαμε. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο ή ταιριάζει στο look σας.

Η χαμηλή αλογοουρά: Είναι ιδιαίτερη κομψή και κατάλληλη για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Αλλά και για τις μέρες που δεν θέλετε τα μαλλιά σας να ακουμπούν το πρόσωπο ή τους ώμους. Χτενίστε τα με φορά προς τα πίσω και στερεώσετε τα σφιχτά με ένα λαστιχάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett) στις 4 Δεκ, 2018 στις 4:38 μμ PST

Χωρίστρα στη μέση: Κάνετε τη χωρίστρα και της χαρίζετε λεία εμφάνιση απλώνοντας gel ή κρέμα φορμαρίσματος στη ρίζα. Η διαφορά ανάμεσα στα σγουρά μαλλιά σας και τη sleek κορυφή δημιουργεί ένα τέλειο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ She Marley Marl (@shemarleymarl) στις 1 Δεκ, 2018 στις 6:07 μμ PST

Half-up αλογοουρά: Κρατήστε τον όγκο στην κορυφή και μαζέψτε τα μαλλιά σας μισά-μισά δημιουργώντας μια μικρή αλογοουρά στο πίσω μέρος. Αφήστε δύο τούφες ελεύθερες στο πρόσωπο αν θέλετε μια ρομαντική πινελιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 16 Δεκ, 2018 στις 7:02 πμ PST


Messy αλογοουρά: Είναι το trens της σεζόν και ότι καλύτερο για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά χρησιμοποιείστε μια κρέμα φιξαρίσματος και μαζέψτε τα στη συνέχεια σε μια χαμηλή αλογοουρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) στις 1 Μάρ, 2018 στις 11:17 μμ PST

Ανάλαφρη και χαμηλή: Αν έχετε φυσικούς κυματισμούς είναι το χτένισμα που σας ταιριάζει. Μαζέψτε πίσω, χαμηλά και ανεπιτήδευτα τα μαλλιά σας αφήνοντας τη φράντζα ελεύθερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bobby Eliot (@bobbyeliot) στις 13 Ιούλ, 2017 στις 6:17 μμ PDT

Στολισμένη με φουλάρι: Στολίστε τα μαλλιά σας με ένα ωραίο μαντήλι ειδικά αν είστε στη φάση που μακραίνετε τις αφέλειες σας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια στερεώστε το μαντήλι στην κορυφή και δέστε το στη βάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gemma Chan (@gemma_chan) στις 30 Σεπ, 2018 στις 3:21 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Neon Eyeliner: Το απόλυτο look του Καλοκαιριού!

O guru του messy bun σας αποκαλύπτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το αγαπημένο σας χτένισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα