Η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε το παιδικό βιβλίο που έγραψε: Οι φωτογραφίες με την κόρη της!

Η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι της Πέμπτης (30/05) βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων μίλησε στη Φαίη μας για το παιδικό βιβλίο που έγραψε.

Πρόκειται για το παραμύθι με τίτλο “Η Παραμυθοποιός” , για το οποίο αποκάλυψε πως έμπνευση της ήταν η κόρη της. Μάλιστα, η Ισμήνη έχει επιμεληθεί μέρος της εικονογράφησης του βιβλίου, ενώ σε αυτό υπάρχουν διάλογοι που έγιναν στην πραγματικότητα μεταξύ μαμάς και κόρης.

“Βασίζεται όλο σε πραγματικά γεγονότα και διαλόγους εμένα και της Ισμήνης. Στο μυαλό μου έχω μέσα όταη η Ισμήνη ήρθε για πρώτη φορά στο θέατρο

να με δει και κατάλαβε τι σημαίνει ηθοποιός και ποια είναι η δουλειά του. Είναι πολύ προσωπικό βιβλίο και ταυτόχρονα ήθελα να μέσω αυτού να καταλάβουν τα παιδιά τι σημαίνει θέατρο.”, εξομολογήθηκε.

Χθες, η Μαρία Κορινθίου παρουσίασε το πρώτο παιδικό βιβλίο που έγραψε, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, αλλά και την κόρη τους, Ισμήνη. Όπως θα δείτε η μικρή έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι ιδιαίτερα όμορφη, όπως και οι γονείς της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Να σας θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη της στο People, αποκάλυψε πώς η Ισμήνη αντιμετωπίζει το κομμάτι της δημοσιότητας: “Τα τελευταία δυο χρόνια αντιλαμβά­νεται πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια της ένα περιοδικό όπου ήμασταν όλοι μαζί και εκείνη είχε πίξελ στο πρόσωπο και την ενόχλησε. Μου είπε «Γιατί το δικό μου πρόσωπο είναι θολό;». Το πήρε σαν απόρριψη, αλλά της εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και ότι όλο αυτό γίνεται για να την προστατέψουμε. Της φάνηκε περίεργο όταν πήγε ο Γιάννης στο σχολείο της και τον χαιρέτησαν οι συμμαθήτριες της. Τις κοι­τούσε περίεργα και, όταν την πήρε να φύγουν, του είπε «Είσαι διάσημος;». Γενικά, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης την έχουμε προστατέψει πολύ από το κομμάτι των media και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε μέχρι να μεγαλώσει”.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ατύχημα για συνεργάτιδα της παρουσίαστριας

Δώρος Παναγίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Πάνο Ζάρλα και η υπόσχεσή του

“Ωνάσης: Τα θέλω Όλα”- Η επίσημη ανακοίνωση των θεατρικών σκηνών

Keywords
Τυχαία Θέματα