Ο facialist της Kim Kardashian αποκαλύπτει το λόγο που η διάσημη πελάτισσα του δεν έχει μαύρους κύκλους!

Μπορεί να μην είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές με την επιδερμίδα μας αλλά τα βασικά βήματα τα ακολουθούμε και κυρίως ποτέ δεν παραλείπουμε την κρέμα ματιών. Ξέρουμε πόσο ευαίσθητη περιοχή είναι και από τις πρώτες που εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Και επίσης οι, τόσο ανεπιθύμητοι, μαύροι κύκλοι που όσο κι αν προσπαθούμε εκείνοι επιμένουν να εμφανίζονται.

Κατά καιρούς προσπαθούμε να τους μειώσουμε χρησιμοποιώντας eye pads, παγάκια και ότι άλλο μας προτείνουν οι ειδικοί. Επίσης γνωρίζουμε ότι η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς και το νερό. Μπορεί για λίγο να ηρεμούν αλλά

τα περισσότερα πρωινά είναι εκεί να μας ταλαιπωρούν. Κι εμείς προσπαθούμε με όποιο μέσο έχουμε και ξέρουμε να τους καλύψουμε.

Ο facialsist της Kim Kardashian σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο ναι, αντιμετωπίζει και η πελάτισσα του. Ειδικά μετά από ταξίδια ή συνεχής φωτογραφήσεις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 7 Νοέ, 2018 στις 5:34 μμ PST

Ο Harold Lancer, όπως ονομάζεται, αποκάλυψε κάτι που ελάχιστες γυναίκες το γνωρίζουν. Ο τρόπος που κοιμόμαστε μπορεί να δημιουργεί μαύρους κύκλους! Αν κοιμόμαστε μπρούμυτα ή στο πλάι, στις δύο στάσεις που μας αναγκάζουν να πιέζουμε το πρόσωπο μας στο μαξιλάρι δηλαδή, ταλαιπωρούμε άθελα μας την περιοχή των ματιών δημιουργώντας μαύρους κύκλους και πρηξίματα.

Η καλύτερη στάση τόσο για τα μάτια όσο και για ολόκληρο το πρόσωπο και το ντεκολτέ είναι ανάσκελα αφού δεν πιέζουμε και δεν “τσαλακώνουμε” την επιδερμίδα.

Ο Lancer επίσης τονίζει ότι καθημερινά, ακόμα κι αν δεν έχει ήλιο, πρέπει να φοράμε γυαλιά ηλίου με πολύ καλούς φακούς. Μόνο έτσι μπορούμε να προστατεύσουμε την περιοχή από την ηλιακή ακτινοβολία που δημιουργεί ρυτίδες, πανάδες και κύκλους. Επιμένει επίσης ότι η σωστή ξεκούραση, οι 8 ώρες ύπνου την ημέρα και το άφθονο νερό ενισχύουν την επιδερμίδα και δεν επιτρέπουν στις περιβαλλοντικές συνθήκες να την φθείρουν.Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά και την έξτρα φροντίδα με μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 7 Ιούλ, 2018 στις 9:27 πμ PDT

Δαβάστε ακόμη:

Βάψατε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι και λερώσατε την επιδερμίδα; Δείτε πως θα την καθαρίσετε

H Kylie Jenner σας δείχνει πως θα πετύχετε το make up look των Χριστουγέννων!

Keywords
Τυχαία Θέματα