Προβλέψεις Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα το μόνο που θες είναι στοιχειώδη ευγένεια από όλους και χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου. Δυστυχώς όμως θα προκύψει ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί άμεσα -αν δεν μπορείς, ζήτα βοήθεια από τους αγαπημένους σου φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ερωτική σου διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο. Προτίμησε να βγεις έξω με φιλική παρέα και να κάνεις κάποια νέα

γνωριμία παρά να αρχίσεις να τηλεφωνείς σε πρώην ή σε ακατάλληλους τύπους που δεν σου φέρθηκαν καθόλου καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Σήμερα, από την ώρα που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, μέχρι την ώρα που θα σχολάσεις θα θέλεις να τους σκοτώσεις όλους. Προσπάθησε όμως να είσαι χαλαρή και να μην εκνευριστείς γιατί θα πεις πολλά που θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα σου προτείνουμε να μείνεις μακριά από τα ίδια και τα ίδια και να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρεις. Πήγαινε σε ένα καινούργιο καφέ, βγες βόλτα με κάποιον που δεν γνωρίζεις καλά, άρχισε ένα καινούργιο χόμπι κ.α.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα λόγια σου πληγώνουν περισσότερο από τις πράξεις σου. Γι’ αυτό φρόντισε σήμερα να μην πεις πολλά, αλλά να κάνεις γρήγορα τη δουλειά σου και να φύγεις για το σπίτι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Το επόμενο διάστημα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βάλεις μπρος το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Χωρίς εκνευρισμούς, τσακωμούς και υστερίες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που δεν θες με τίποτα να πας στη δουλειά σου. Αν τα καταφέρεις μείνε στο σπίτι σου μακριά από όλους και όλα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το επόμενο διάστημα θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και θα θες συνεχώς να βρίσκεσαι με κόσμο, είτε σε σπίτια, είτε έξω για βόλτες. Έχεις τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που είχες και η ανάγκη σου για διασκέδαση είναι μεγάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι δύσκολες το επόμενο διάστημα και εσύ αν θες να είσαι ήρεμη και χαλαρή θα πρέπει να ισορροπείς ανάμεσα στην ένταση και τη διπλωματία. Υπομονή, σε λίγο όλα θα φτιάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και η εβδομάδα μόλις άρχισε εσένα το μυαλό σου ταξιδεύει σε διήμερες αποδράσεις συντροφιά με τον καλό σου ή τους φίλους σου. Προσπάθησε όμως να κάνεις τη δουλειά σου αν δεν θες σε λίγες ημέρες να ζητάς τη βοήθεια των συναδέλφων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Άσε λίγο στην άκρη τη λογική που σε χαρακτηρίζει και βάλε το πάθος στη ζωή σου. Κάνε πράγματα που σου αρέσουν πολύ χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η αλήθεια είναι πως έχεις παραμελήσει πολύ τους φίλους σου. Γι’ αυτό και το επόμενο διάστημα προσπάθησε να τους συναντήσεις, να τους πεις τι σε κράτησε μακριά τους και να τους υποσχεθείς πως στο εξής θα είσαι καλύτερος φίλος.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα