Δες πώς θα φορέσεις το μαύρο σου κολάν σε κάθε περίσταση

Πώς θα σου φαινόταν αν ήξερες πως μπορείς να φορέσεις κολάν κάθε μέρα σε κάθε περίασταση της ζωής σου. Να ήξερες δηλαδή ότι θα πας στο γραφείο με κολάν και δεν θα φανεί σε κανέναν περίεργο, το ότι θα βγεις ένα ραντεβού και δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσεις ένα σωρό συνολάκια, ή ότι θα πας σε ένα επίσημο event φορώντας το αγαπημένο σου κολάν. Κι όμως, το κολάν πλέον είναι ένα ρούχο που φοράμε πολύ πιο συχνά σε σχέση με παλιά σε πιο πολλές περιστάσεις. Ας δούμε παρακάτω πώς μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο σου κολάν με διάφορους τρόπους και σε διάφορα events της ζωής σου.

#1. Βάλε λίγο χρώμα
Συνδύασε

το μαύρο σου κολάν (προτίμησε να είναι ελαφρώς γυαλιστερό) με ένα μαύρο ζιβάγκο και κίτρινο πανωφόρι. Οι over-the-knee boots θα κάνουν το look σου πιο σέξι και ιδιαίτερο.

#2. Βάλε από μέσα το t-shirt σου
Για τις πιο casual εμφανίσεις σου φόρεσε ένα μαύρο κολάν με t-shirt φορεμένο από μέσα και ένα bomber jacket, όπως έκανε η Gigi Hadid.

#3. Eπίλεξε ένα vinyl κολάν
Τα vinyl κολάν είναι must και φέτος φοριούνται περισσότερο από ποτέ. Ένας από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι αυτός που έχει κάνει η Gigi Hadid. Το γνωστό μοντέλο συνδύασε το κολάν της με crop t-shirt και ζακέτα και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κομψά γοβάκια και τσόκερ στον λαιμό.

#4. «Πάντρεψε» το κολάν σου με τζιν jacket
Αν έχεις σκοπό να πας γυμνατήριο και να βγεις και μια βόλτα τότε απλά φόρεσε το μαύρο κολάν σου και συνδύασέ το με denim jacket και sneakers.

#5. Συνδύασέ το με κομψό blazer
Φόρεσε το αγαπημένο σου μαύρο κολάν ακόμα και σε επίσημα meetings όπως κάνει η Victoria Beckham. H γνωστή σχεδιάστρια επιλέγει μαύρο κολάν, μαύρο κομψό blazer και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και δείχνει super στιλάτη και κομψή.

Διαβάστε ακόμα: H Chiara Ferragni μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της walk-in ντουλάπας της (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα