Ο Μπέλλος ρίσκαρε τη θέση του στο Masterchef! Παρέμεινε ή αποχώρησε;

Ανατροπή στην ανατροπή αυτό το επεισόδιο του Masterchef. Αφού οι κριτές είχαν ανακοινώσει πως την τρίτη ποδιά παίρνει ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος επέστρεψε στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, έδωσαν την ευκαιρία στον Ηλία Κιαζόλι να διαλέξει έναν από όλους για να «κλέψει» την ποδιά του μέσα από μια μαγειρική δοκιμασία.

Ο Ηλίας Κιαζόλι αντί να επιλέξει, ρώτησε αν κάποιος ήθελε να μονομαχήσει εναντίον του και τότε ο Δημήτρης Μπέλλος προσφέρθηκε ξαφνιάζοντας τους συμπαίκτες του, αλλά και τους κριτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλά,

τι έγινε μόλις; Ο Ηλίας άφησε την επιλογή στον εξώστη και κατέβηκε ο Δημήτρης! Μεγάλο το ρίσκο, στο σημείο που βρισκόμαστε. #MasterChefGR ⠀ #StarChannelTv @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 22 Απρ, 2020 στις 1:29 μμ PDT

Ο ίδιος είχε μια πολύ συγκεκριμένη συνταγή στο μυαλό του και είχε τη δυνατότητα να διαλέξει εκείνος και τη δοκιμασία, αλλά και τα υλικά, αφού επέλεξε τη δοκιμασία δημιουργικότητας.

Τα υλικά ήταν πολύ συγκεκριμένα, ωστόσο, ο Ηλίας Κιαζόλι έδωσε τη μάχη του, έχοντας και μερικές ιδέες από τους παίκτες του εξώστη, γεγονός μάλιστα που εκνεύρισε ιδιαιτέρως την Μαρία Μπέη.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και των δύο παικτών. Οι κριτές ανέφεραν στον Δημήτρη ότι έκανε ένα από τα καλύτερα πιάτα που έχει κάνει στον διαγωνισμό. Ενώ στον Ηλία είπαν ότι αυτό το πιάτο, το τέταρτο κατά σειρά με το οποίο διεκδίκησε την επιστροφή του στον διαγωνισμό ήταν το καλύτερο που έκανε, αλλά όχι ικανό για να πάρει την ποδιά του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Μπέλλος φόρεσε και πάλι την ποδιά του και ανέβηκε στον εξώστη, ενώ ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Δείτε την ανακοίνωση των κριτών:

Διαβάστε ακόμα:

Masterchef: Ξέσπασε η Κατερίνα Λένη εναντίον του Ηλία Κιαζόλι! «Να βάλει μια φουστίτσα να φορέσει…»

Masterchef: Ο Γιώργος Λασκαρίδης πήρε την τρίτη ποδιά, αλλά οι κριτές έκαναν ανατρεπτική ανακοίνωση! «Πάγωσε» η απόφαση του Μπέλλου!

Γιώργος Παρτσαλάκης: Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας με την καρδιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα