Ο Justin Bieber δημιουργεί στην Hailey το τέλειο καλοκαιρινό make up look και πρέπει να το δείτε!

Το ζεύγος Bieber μένει σπίτι και απ’ ότι φαίνεται μέσα από τα ποστ που ανεβάζει και τα stories στους προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram, περνά υπέροχα. Οι δυο τους παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια, ετοιμάζουν ρομαντικό δείπνο και βλέπουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.

Εκείνη πάλι φροντίζει την επιδερμίδα του αγαπημένου της που ταλαιπωρείται από σημάδια ακμής. Έχουν μάλιστα και το δικό τους κανάλι

στα social media απ’ όπου ενημερώνουν τους εκατομμύρια θαυμαστές τους.

Η Hailey μάλιστα αποκάλυψε λίγο καιρό πριν και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά ώστε να καταπραΰνει και να μειώσει τα σπυράκια του Justin.

Κι εκείνος όμως με τη σειρά του φροντίζει για την ομορφιά της συζύγου του. Στο τελευταίο video μάλιστα ανέλαβε το ρόλο του make up artist δημιουργώντας ένα απίθανο look.

Ναι, ο Justin έχει και αυτό το ταλέντο. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το ίδιο υποστηρίζουν τόσο οι folowers όσο και οι ειδικοί που άφησαν τα καλύτερα σχόλια κάτω από το video.

O Justin αρχικά καθησύχασε τη σύζυγό του λέγοντας: “Θέλω να δείχνεις όμορφη και όχι να σε κάνω σαν clown” την ώρα που άπλωνε το φον ντε τεν  στο πρόσωπό της με πραγματικά επαγγελματικές κινήσεις.

Είναι φυσικό βέβαια ο star να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα μιας και έχει περάσει αρκετές ώρες σε μια καρέκλα με τους make up artits να τον περιποιούνται, τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις του, όσο και σε συναυλίες του. Όπως και να ‘χει όμως το αποτέλεσμα αποδεικνύει πως έχει στ’ αλήθεια μοναδικό ταλέντο.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Χίλια Bravo Justin. Είσαι ο ιδανικός σύζυγος και δεν το περιμέναμε.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Αδιάβροχο eyeliner: Το προϊόν που θα χρειαστείτε από εδώ και στο εξής!

H Tracee Ellis Ross δημιούργησε το ωραιότερο 80’s make up look μόνη στο σπίτι αποδεικνύοντας πως ο εγκλεισμός… εμπνέει!

Keywords
Τυχαία Θέματα