Δες πώς φοράνε τα καρό prints οι πιο γνωστές fashionistas αυτό το Καλοκαίρι!

Τα καρό σχέδια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη χρονιά και πολύ χαιρόμαστε για αυτό γιατί είναι prints που αγαπάμε ιδιαίτερα. Οι πιο γνωστές influencers μας δείχνουν ποια καρό prints να επιλέξουμε αλλά και τρόπους για να τα φορέσουμε στην καθημερινότητά μας αυτό το καλοκαίρι.

#1. Η Negin Mirsalehi επιλέγει μια καρό στενή μίνι φούστα σε παλ θαλασσί απόχρωση και τη συνδυάζει τέλεια με θαλασσί φουτεράκι και λευκά πάνινα παπούτσια. Οι παλ τόνοι στα καρό σχέδια είναι trend και ειδικά αυτό το καλοκαίρι

θα τους φορέσουμε ακόμα πιο συχνά.

View this post on Instagram

So much love today.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on May 19, 2020 at 9:46am PDT

#2. H Rachel Parcell επιλέγει και αυτή με τη σειρά της ένα καρό print που αγαπάμε ιδιαίτερα. Η όμορφη fashionista και σχεδιάστρια φόρεσε στα γενέθλια της κόρης της ένα μίντι φόρεμα σε γαρδιά γραμμή με φουσκωτά μανίκια σε μια παλ ροζ απόχρωση με διακριτικά καρό σχέδια.

View this post on Instagram

A few more from last night. Mermaid swimming night to celebrate this little one was a success! We love you, Isla Rose! (balloons via @popparkcity / letters via @alphalitslc)

A post shared by Rach Parcell (Pink Peonies) (@rachparcell) on May 4, 2020 at 7:15am PDT

#3. H Chiara Ferragni επιλέγει μια ζακέτα με καρό σχέδιο και προτιμάει και αυτή τις παλ αποχρώσεις. Η Chiara φοράει τη ζακέτα της αντί για μπλούζα, όπως προστάζει η μόδα φέτος, και ολοκληρώνει το look της με πολλά κοσμήματα και αξεσουάρ.

View this post on Instagram

Carbonara day I made the classic Italian carbonara with @barilla spaghetti for all my family So proud of the result You guys still have time to make it I want to see yours now #CarbonaraDay #adv

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Apr 6, 2020 at 5:02am PDT

#4. H Danielle Bernstein φοράει μακρυμάνικο στενό top σε καφέ τόνους και το συνδυάζει με λευκό τζιν παντελόνι. Η όμορφη fashionista ολοκληρώνει το look με pouch bag και γυαλιά ηλίου με μεγάλους φακούς και μαύρο σκελετό.

View this post on Instagram

TGIF because it’s 4:30 and I haven’t sat down today

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on May 15, 2020 at 1:27pm PDT

#5. H Leonie Hanne έχει μια αδυναμία στα καρό blazer που τα φοράει πάρα πολύ συχνά στις εμφανίσεις της. Τα καρό σακάκια και κοστούμια είναι ρούχα που δεν θα φύγουν εύκολα από τη μόδα και αξίζει να προσθέσεις ένα από αυτά στην ντουλάπα σου. Ειδικά από το επόμενο φθινόπωρο θα φορεθούν πολύ σε κάθε μας look όλες τις ώρες της ημέρας.

View this post on Instagram

In the mood for yellow Anzeige/BrandsTagged #Jacquemus #Gucci #Khaite

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on May 19, 2020 at 9:00am PDT

Διαβάστε ακόμα: 5 statement looks που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου άμεσα!

Τα 3 μαγιό που έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες: Δες τις top τάσεις!

6 ιδέες styling για τη μίνι vinyl φούστα σου- Αντέγραψε το look της Chiara Ferragni

Keywords
Τυχαία Θέματα