“Ο 6χρονος γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της συμπεθέρας, Σταματίνας Τσιμτσιλή”!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα του είναι η σύζυγος και τα παιδιά του.

Ο τραγουδιστής με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του στη Θεσσαλονίκη, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο. Αφού αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, ρωτήθηκε και για τα παιδιά του και αποκάλυψε πως ο πρώτος του γιος, ο 6χρονος Μιχάλης πηγαίνει στο ίδιο σχολείο

με την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της έχει αδυναμία.

Μάλιστα, αποκάλεσε την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha, “συμπεθέρα”: “Τώρα σιγά-σιγά ο μεγάλος μου γιος ο Μιχάλης αρχίσει και καταλαβαίνει τι γίνεται με τη δημοσιότητα. Μπαίνει στο youtube, βλέπει πράγματα. Πάει νηπιαγωγείο. Είναι έξι ετών. Έχει αδυναμία στην κόρη της Σταματίνας, πάνε στην ίδια τάξη. Ακούει και η συμπεθέρα τώρα. Είμαι αγοροπατέρας. Μια χαρά είμαστε στα τρία παιδιά. Αν ερχόταν τέταρτο δεν θα έλεγα όχι”!

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τραγουδιστής για κάποιο διάστημα θα εμφανίζεται μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τους Kings, στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: Ο Πάνος Τόγιας «πρόδωσε» τον έρωτα της Ασημίνας με τον Πάνο Ιωαννίδη!

Η εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη: «Δεν στο λένε όταν το ξεκινάς ότι είναι το χειρότερο ναρκωτικό που υπάρχει»

Εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του “Τατουάζ”-Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα