MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους 13 του MasterChef με ένα ακόμα Mystery Box, που θα τους έβγαλε από τη ζώνη ασφαλείας τους.

Η επιλογή ήταν δική τους αν θα ακολουθήσουν τον εύκολο ή τον δύσκολο δρόμο σε αυτό το παιχνίδι. Όσοι είχαν την ψευδαίσθηση και πάνε εκ του ασφαλούς, έπεσαν όμως σε μεγάλη παγίδα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος είχε μπροστά του δύο κουτιά, το ένα έγραφε “εύκολο” και το άλλο έγραφε “δύσκολο”. Μέσα στο εύκολο κουτί βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο

έγραφε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο στην κουζίνα του MasterChef. ΜΕΙΟΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ». Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που επέλεξαν το εύκολο είχαν δέκα λεπτά λιγότερα στη δοκιμασία αν και με σχετικά εύκολα υλικά.

Νικήτρια στο Mystery Box αναδείχθηκε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που έφτιαξε το πιο νόστιμο πιάτο. Η παίκτρια κέρδισε ασυλία και αποφάσισε ποια θα ήταν τα υλικά στη δεύτερη δοκιμασία.

MasterChef: Αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Το Τεστ Δημιουργικότητας έβαλε τους επίδοξους μάγειρες να σκεφτούν, όχι μόνο δημιουργικά, αλλά και με έξτρα φαντασία, μιας και είχαν αρκετούς περιορισμούς με το βασικό υλικό, που χρειαζόταν να μαγειρέψουν αυτή τη φορά.

Τα 3 χειρότερα πιάτα έφεραν μπροστά υποψήφιους προς αποχώρηση τους Ντέιβιντ Τζίμερσον, Ζαχίρ Γιαβαρί και Θάνο Σπανό.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα