Ντέμη Γεωργίου: «Η Άλκηστις δε θα τολμήσει να πάει χωρίς εμένα…»

Η Ντέμη Γεωργίου έγινε ευρέως γνωστή μέσω της συμμετοχής της στο MasterChef 4. 

Η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής διατηρεί το δικό της εστιατόριο μαζί με την σύζυγό της,  Άλκηστις Αλεξανδράτου, η οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικώς στις 6/5 στο “Πρω1νό”, τονίζοντας πως «λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη. Η Ελλάδα είναι ένα μικρό χωριό που δεν μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να έχεις κάποιο χαρακτήρα, δεν μπορείς να έχεις διαφορετικότητα».

Ωστόσο, σήμερα (30/5) η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε στο εστιατόριο τους, με την Ντέμη Γεωργίου να απαντά στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης συμμετοχής στον διαγωνισμό μαζί με την σύντροφό της. «Δε μας παίρνουν νομίζω δεύτερη χρονιά. Εντάξει, φτάνουν μας είδαν, ότι είδαν, είδαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε μόνο την Άλκηστις Αλεξανδράτου του χρόνου στο MasterChef, η Ντέμη Γεωργίου απάντησε με χιούμορ: «Η Άλκηστις δε θα τολμήσει να πάει πουθενά χωρίς εμένα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

Kylie Jenner: To Forbes την κατηγορεί για ψευδή οικονομικά στοιχεία

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Επιστρέφει απόψε με αποστάσεις και αντισηπτικά!

Μάρλεν: “Εξαφανίστηκε” μόλις είδε την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα