Νίνα Λοτσάρη: «Είμαι υπέρ του εμβολίου, όμως δεν αποκλείω κανέναν άνθρωπο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (09/12) η Νίνα Λοτσάρη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο σύντροφό της, απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, ενώ σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε, και αυτό γιατί δεν συμφωνούσε στο να παίζει μόνο για εμβολιασμένους πολίτες.

«Εγώ θα μιλήσω πιο γενικά και θα πω ότι σαφώς η κάθε επιλογή έχει το τίμημα της. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα τους γύρω μας. Ο χώρος μας έχει περάσει

παρά πολύ άσχημα τα τελευταία δυο χρόνια, θέλει στήριξη και όχι εγωιστικές κινήσεις. Θέλει ομαδικές κινήσεις και μόνο έτσι θα πάμε μπροστά».

Όσο για το εάν θα ανέβαινε στη σκηνή, για να παίξει με έναν ανεμβολίαστο συνάδελφό της, απάντησε: «Όταν κλείνω μια δουλειά, θα πάω σύμφωνα με τα δεδομένα της παραγωγής. Τώρα από εκεί και πέρα, δεν θα απέκλεια πότε κανέναν άνθρωπο για τον οποιοδήποτε λόγο. Εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού και της επιστήμης και μέχρι τώρα, με έχει σώσει και έμενα από πάρα πολλά πράγματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:  

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: Μας δείχνουν το στολισμένο σπίτι τους και μιλούν για τον ερχομό του γιου τους στη ζωή τους

Θάνος Τζάνης: «Με τη Ναταλία Γερμανού ό,τι έγινε, έγινε. Δεν κρατάω κακία»

Τζώνη Θεοδωρίδης: «Ο διχασμός στα θέατρα με τους εμβολιασμένους και μη, είναι μια μπούρδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα