Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: Μας δείχνουν το στολισμένο σπίτι τους και μιλούν για τον ερχομό του γιου τους στη ζωή τους

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ άνοιξαν την πόρτα του στολισμένου σπιτιού τους στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη»(09/12) και παραχώρησαν μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη.

Tο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, ανέφερε μεταξύ άλλων, πόσο πολύ έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους, από τότε που ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους.

Ο Χάρης Χριστόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου. Κάθε μέρα τσιμπιέμαι για να δω αν είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει ανάμεσά μας. Είναι πολύ διαφορετικό όταν γίνεσαι γονιός σε μεγάλη ηλικία, το βιώνεις τελείως διαφορετικά.

Φοβόμουν την ευθύνη. Όταν τελικά πήρα την απόφαση είπα “πόσο ηλίθιος ήμουν που δεν είχα ξεκινήσει νωρίτερα”. Ξεκινήσαμε γιατί θα υπάρχει συνέχεια».

Με τη σειρά της, η Ανίτα Μπράντ συμπλήρωσε: «Εγώ πάντα ήθελα τρία παιδιά. Μακάρι να καταφέρουμε να έχουμε τρία. Ξαφνικά άλλαξε πάρα πολύ η ζωή μου. Σταμάτησα να υπάρχω σαν Ανίτα που ήμουν πριν και έγινα η Ανίτα μαμά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Τζώνη Θεοδωρίδης: «Ο διχασμός στα θέατρα με τους εμβολιασμένους και μη, είναι μια μπούρδα»

Μπόρις Τζόνσον: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά από τη σύζυγό του Κάρι

Μαρία Κορινθίου: «Δεν με “έφαγε” το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα