Θάνος Τζάνης: «Με τη Ναταλία Γερμανού ό,τι έγινε, έγινε. Δεν κρατάω κακία»

Ο Θάνος Τζάνης παραχώρησε συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη για το «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει εγκαταλείψει το τραγούδι αλλά και στη σχέση που είχε πριν από χρόνια με τη Ναταλία Γερμανού.

Για τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από τη φημολογία ότι εγκαταλείπει το τραγούδι: «Είναι παραπληροφόρηση ότι εγκατέλειψα το τραγούδι για να γίνω αγρότης. Όταν κάποιος ασχοληθεί και με κάτι άλλο σε μια περίοδο καραντίνας και εγκλεισμού, δε σημαίνει

ότι άφησε το τραγούδι. Εμένα το τραγούδι με καθορίζει. Τραγουδιστή με γνώρισε ο κόσμος, τώρα ασχολούμαι και με τη γη, ασχολούμαι και με το ψάρεμα, μου αρέσουν και αυτές οι δραστηριότητες.

Δεν κάνω comeback λοιπόν. Δεν σταμάτησα ποτέ να βγάζω τραγούδια και να κάνω εμφανίσεις. Ειδικά αυτήν την περίοδο είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι δημιουργική. Πριν δύο μήνες είχα τη χαρά να πω ένα καινούριο τραγούδι σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου».

Για τα προσωπικά του και τη σχέση με τη Ναταλία Γερμανού: «Βγήκα από ένα μουσικό παιχνίδι με μεγάλη βαρύτητα. Έχουν αναδειχθεί πολλοί τραγουδιστές από αυτά. Υπερεκτέθηκα στην προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο.

Ό,τι έγινε με την Ναταλία έγινε. Εγώ θέλω όποιος άνθρωπος πέρασε από τη ζωή μου να προχωράει, όπως προχώρησα και εγώ και έκανα την οικογένειά μου. Δεν κρατάω καμία κακία σε κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

 Μαρία Κορινθίου: «Δεν με “έφαγε” το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη»

 Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με φέρνετε σε δύσκολη θέση»

 Πρω1νό 9/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα