Cash or Trash – Νίκος Κοκλώνης: Πούλησε αντικείμενα από τη μεγάλη συνάντηση Βίσση – Βανδή

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη στο Star «Cash or Trash» έχοντας μαζί του δύο φωτιστικά μεγάλης συναισθηματικής αξίας που τα έχει φέρει στην Ελλάδα από ένα ταξίδι στο Περού. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να τα θέσει σε δημοπρασία προκειμένου να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Είναι φωτιστικά που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία. Έχουν έρθει από το Περού. Ήταν στο δωμάτιό μου σε ένα ξενοδοχείο, όταν

έκανα την ταξιδιωτική εκπομπή… Τα αγόρασα, τα έβαλα σε δύο μεγάλες αποσκευές που μου έδωσαν και χάνονται οι αποσκευές στο αεροπλάνο.

Για δύο μέρες δεν είχα κανένα νέο και μετά μας τα έφεραν. Ήταν τοποθετημένα στο σαλόνι μου και ήταν μπροστά στη μεγάλη συνάντηση που κάναμε με την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή», ήταν τα λόγια του Νίκου Κοκλώνη.

Ο παρουσιαστής έκανε σκληρά παζάρια με τους εκτιμητές προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για καλό σκοπό. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Τελικά, τα δύο χρυσά φωτιστικά σε σχήμα χρυσού φοίνικα πωλήθηκαν για 3.000 €.

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Παπούλια για Γιώργο Λιάντο: «Χωρίσαμε και στον μήνα επάνω τα έφτιαξε με μια άλλη κοπέλα»

 Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα για τις γιορτές και η αποκάλυψη για το «Τούνελ»

 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το υπερπαραγωγή baby shower λίγο πριν γίνουν γονείς

Keywords
Τυχαία Θέματα