Νίκος Πολυδερόπουλος: Τα χιουμοριστικά σχόλια για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και η… πρόβλεψη για την επόμενη τους δουλειά!

Κανάλι στο YouTube έχει δημιουργηθεί για την εταιρεία παραγωγής του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, Make It Productions. Μέσω των βίντεο που δημοσιεύονται, το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί μεταξύ άλλων, πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς “8 Λέξεις“.

Το Σάββατο (3/10) δημοσιεύτηκε ένα νέο βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος αυτό το διάστημα υποδύεται τον ψαροντουφεκά, Φρίξο στη σειρά του ΣΚΑΪ. Μαζί με τον διευθυντή φωτογραφίας, Ραφαέλλο Γεωργίου μας έδειξαν πώς γυρίστηκαν τα εντυπωσιακά υποβρύχια πλάνα που προβλήθηκαν στις “8 Λέξεις”.

Μάλιστα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε μαζί του στον βυθό και με χιουμοριστική διάθεση, απάντησε:  “Στον βυθό θα ήθελα να έχω τον Αντρέα Γεωργίου για να δει τι τραβάω κάθε φορά που προχωράμε σε μια συνεργασία! (…) Να δει τι ωραία που περνάω κάθε φορά που συνεργαζόμαστε! Ακούραστα”!

Τέλος, αγαπημένος ηθοποιός έκανε την… πρόβλεψη του για την επόμενη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου: “Η επόμενη συνεργασία που θα μου προτείνει ο Αντρέας Γεωργίου πιστεύω ότι θα είναι ένας sniper που θα πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα, νηστικός και διψασμένος σε κάποιο νησί για πενήντα μέρες…”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστός ηθοποιός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Κυριακής 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογείται στο Πρω1νό για την τελευταία του σχέση και δηλώνει: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος»

Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο ρόλος του Πανταζάρα στις «Άγριες Μέλισσες» και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αντίζηλό του!

Keywords
Τυχαία Θέματα