Οι αγαπημένες συσκευές θερμότητας της Drew Barrymore εκτός από τέλειο hair look στολίζουν και το μπάνιο της!

Η Drew Barrymore είναι μία από τις celebrities που τόλμησε να ακολουθήσει όλες τις τάσεις στα μαλλιά. Από το ξανθό curly bob μέχρι το εμβληματικό, κρεπαρισμένο bouffant πίσω στα 80’s.

“Πάντα μου άρεσε να παίζω με τα μαλλιά μου και τόλμησα να κάνω μεγάλες αλλαγές. Και τώρα, κάθε φορά που τις θυμάμαι σκέφτομαι πως ήταν οι σωστές επιλογές” λέει η Barrymore.

Τα 80’s και τα 90’s ήταν οι δύο δεκαετίες που “είχαν πλάκα” όπως η ίδια υποστηρίζει. Της λείπουν πολύ looks όπως το ξάνοιγμα με σκέτο οξυζενέ

αλλά και το crimping iron aka το σίδερο που δημιουργούσε στα μαλλιά το εφέ “τοστιέρας”.

Και τώρα, αφού ηρέμησε και κατέληξε σε ένα συγκεκριμένο ύφος, μήκος και χρώμα δηλώνει πως μπορεί εκείνη να μην τολμά αλλά τις αρέσει όταν βλέπει γυναίκες να πειραματίζονται με ο κούρεμα και το χτένισμα.

Κι αυτό στάθηκε πηγή έμπνευσης προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της σειρά συσκευών θερμότητας που βοηθούν στο εύκολο και γρήγορο styling. Πρόκειται για μια σειρά που αποτελείται από 7 συσκευές όπως σεσουάρ, κεραμικές βούρτσες και σίδερα για ίσιωμα και μπούκλες.

Το χαρακτηριστικό όμως που κάνει τα συγκεκριμένα εργαλεία να ξεχωρίζουν είναι τα χρώματά τους. Μπλε, κίτρινο και πράσινο ώστε να στολίζουν το μπάνιο και να χαρίζουν την πιο χαρούμενη νότα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις 30 Σεπ, 2020 στις 10:03 πμ PDT

Η Drew φρόντισε μάλιστα πριν από την κυκλοφορία των συσκευών, να ζητήσει από τις κολλητές της φίλες να της δοκιμάσουν. Κι εκείνες δήλωσαν ενθουσιασμένες. Μαζί αποφάσισαν και τα χρώματα ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Drew που θέλει οτιδήποτε υπάρχει στο χώρο να της δίνει χαρά.

Αν λοιπόν σας χάλασε το σεσουάρ ή το σίδερο το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε ένα που να έχει το αγαπημένο σας χρώμα. Τα συγκεκριμένα θα πρέπει να τα παραγγείλετε και να κάνετε λίγη υπομονή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Plaid nails: Αυτό είναι το απόλυτο trend του Φθινοπώρου!

Κεφάλαιο χέρια: Σας προκαλεί το αντισηπτικό ξηρότητα, ερεθισμούς και κοκκινίλες; Φτιάξτε την πιο απλή μάσκα με 2 υλικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα