«Είναι θαύμα, από 130 κιλά έφτασε να βρίσκεται στο GNTM»

Ο Παναγιώτης Πέτσας στο GNTM 3 έχει κλέψει τις εντυπώσεις και ο πατέρας του, Βασίλης μίλησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Kούκου” με υπερηφάνεια για το γιο του, αλλά και για την προσωπική αλλαγή που κατάφερε…

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης κάνει αυτό που του αρέσει και είναι ο εαυτός του. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι το παιδί μας! Αυτός που ξέρουμε. Ο Παναγιώτης είναι ένα μικρό θαύμα. Από 130 κιλά έφτασε να κάνει ένα σώμα και να μπει σε ένα διαγωνισμό στους δέκα καλύτερους στην Ελλάδα.

Για εμάς αυτός είναι άθλος και βέβαια είναι για το κάθε παιδί που το βλέπει.

Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να θέλει πράγματα για την εμφάνιση του. Νωρίτερα ήταν στρουμπουλούλης. Το έκανε με πολλή σκληρή δουλειά για αυτό και εμείς είμαστε χαρούμενοι. Που άκουσε την καρδιά του και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού διαγωνιζόμενου του GNTM. «Είναι παράδειγμα ο Παναγιώτης, αντλώ δύναμη από εκείνον και είναι ο ήρωας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Δείτε όσα αποκάλυψε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εξομολογείται στο Πρω1νό για την τελευταία του σχέση και δηλώνει: «Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι μόνος»

Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο ρόλος του Πανταζάρα στις «Άγριες Μέλισσες» και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αντίζηλό του!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram μετά την αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη

Keywords
Τυχαία Θέματα