Νίκος Μουτσινάς για Τέμπη: «Καραμέλα το ανθρώπινο λάθος… Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας»

Ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό Μεσημεράκι» επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας 6/3 στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ λόγω της επικαιρότητας. Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 57.

Ο γνωστός παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής αναφέρθηκε στη φράση που ακούγεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ότι το δυστύχημα οφείλεται «αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος». Ο Νίκος Μουτσινάς

πήρε ξεκάθαρη θέση, πετώντας τα βέλη του κατά των κομμάτων – κυβερνήσεων.

«Μιλάμε για ένα τραγικό συμβάν έτσι και αλλιώς. Η τηλεόραση έχει μια τάση να τα κάνει πιο τραγικά τα πράγματα… Παίζονται σκηνές και πολλές λεπτομέρειες για τα θύματα, που δεν έχει καμία σημασία.

Επίσης, δεν μπορούμε να νιώσουμε αυτό που νιώθουν οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε για αυτές τις ψυχές και για δύναμη στους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Εδώ πέρα μιλάμε για μια καραμέλα που λέγεται ανθρώπινο λάθος και προσωπική ευθύνη. Εγώ εκεί έχω σκαλώσει αυτές τις ημέρες, αφού ξεπέρασα όλο αυτό το σοκ γιατί δεν συνέβη σε εμένα. Έχει χαθεί πια το μέτρο, μας λένε ό,τι να ‘ναι, τους κοιτάμε στα μάτια, υπάρχει πάντα μια συγγνώμη…

Μιλάω για όλους όχι μόνο για τον κος Μητσοτάκη. Έχουν περάσει πολλές κυβερνήσεις από το 2000 που αγοράστηκε αυτό το μηχάνημα. Λείπει η πρόνοια. Δεν μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος».

Ο Νίκος Μουτσινάς κατέληξε: «Δεν υπάρχει κανένα κόμμα, κανένας δεν κάνει κάτι καλύτερο. Ψάχνουμε πού θα αποδώσουμε τις ευθύνες. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας άνθρωπος, είναι αστείο αυτό. Νιώθω ένα αδιέξοδο. Θα πρέπει κάτι να γίνει…».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Γερασιμίδου: «Δυστυχώς δεν έχω γαμπρό, γιατί χώρισε η κόρη μου. Δεν ήταν αντάξιος των περιστάσεων»

 Τραγωδία στα Τέμπη | Η λίστα των 43 από τους 57 νεκρούς

 Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω σχεδόν σταματήσει να βλέπω Survivor, γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»

Keywords
Τυχαία Θέματα