Κατερίνα Καινούργιου κατά Ελευθερίας Ελευθερίου: «Πόσο κατίνα είναι; Έχω σοκαριστεί»

Ένας από τους λόγους που ώθησαν τον Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το «Survivor All Star» φαίνεται πως είναι όσα του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφού επηρέασαν πολύ την ψυχολογία του.

Ο Στάθης Σχίζας ανέφερε σχετικά με τα λεγόμενα της τραγουδίστριας: «Έχουν περάσει μέρες από τότε που μπήκε η Ελευθερία και με πιάνει off camera, όπως κινείται συνήθως,

για να μου πει. “Σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι. Έχει να κάνει με την σύντροφο σου.

Δεν μου έχει πει απολύτως τίποτα για εσένα, δεν μου είχε πει καν να σου πω χαιρετίσματα ούτε ότι σ’ αγαπάει ούτε ότι σε σκέφτεται ούτε τίποτα. Δεν μου ανέφερε καν το όνομα σου και μάλιστα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό”. Όταν της είπε γιατί μου τα είπε μου λέει “Σου τα λέω τώρα γιατί μετά τα τελευταία περιστατικά δεν μπορώ να σε προστατεύσω ψυχολογικά”».

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου, αποκαλώντας την κατίνα. Η παρουσιάστρια του Alpha έμεινε έκπληκτη από τη στάση που κράτησε η τραγουδίστρια, καθώς υποτίθεται ότι ήταν φίλη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

«Το μόνο που με νοιάζει από το Survivor αυτές τις ημέρες είναι πόσο κατίνα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. Έχω σοκαριστεί. Υποτίθεται ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι φίλη της. Εγώ πιστεύω ότι του είπε και πιο χοντρά πράγματα. Και γι’ αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία ενός παιδιού, που έχουν και ένα παιδί έξω», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά αλλά αυτό που έκανε η Ελευθερίου… εμένα αν ήταν φίλη μου, θα της έβαζα Χ».

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλεσε ανήθικες τις πράξεις της Ελευθερίας Ελευθερίου: «Είναι τόσο χοντρό αυτό που έκανε η Ελευθερίου που δεν ξέρεις ένας άνθρωπος ερωτευμένος σε τι σημείο μπορεί να φτάσει. Να στεναχωρηθεί πολύ και να πάθει κάτι, χτύπα ξύλο, ή χίλια δυο. Μια κοπέλα που έχει μια σχέση και την έχεις εκθέσει τόσο πολύ… ήταν τόσο ανήθικο αυτό. Ντροπή, ξεφτίλα».

Και κατέληξε: «Τι δουλειά είχε να τα πει όλα αυτά και να του κάνει έτσι την ψυχολογία του; Τραγική η Ελευθερίου, τραγική».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάολα – Βέρτης: Χαμός με την απόφασή τους να τραγουδήσουν 4 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

 Μπέττυ Μαγγίρα – Τέμπη: «Είμαστε όλοι πολύ παγωμένοι, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε»

 Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η μπηχτή στον Στάθη Σχίζα μετά την οικειοθελή αποχώρηση

Keywords
Τυχαία Θέματα