Victoria Beckham: Εμφανίστηκε με τον χρωματικό συνδυασμό που φέρνει την άνοιξη – Θα τον αντιγράψουμε αύριο κιόλας

16:04 6/3/2023 - Πηγή: InStyle

Το color-blocking, η τάση της δεκαετίας του 2010 φαίνεται ότι επιστρέφει. Το trend θεωρείται από τα πιο δύσκολα να υιοθετήσει κάποια με επιτυχία. Η Victoria Beckham όμως δεν είναι μια οποιαδήποτε. Στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τους τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων και πως παίζει την τάση στα δάχτυλα.

Το Σάββατο, η σχεδιάστρια μόδας βγήκε για τα 24α γενέθλια του γιου της Μπρούκλιν στο Παρίσι – μαζί με τη σύζυγό του, Nicola Peltz, τον σύζυγό

της David, το γιο τους Cruz και την κόρη τους, Harper – ντυμένοι με matching σύνολα. Για την περίσταση, η Victoria φόρεσε ένα ζεστό μάλλινο ζιβάγκο σε μωβ απόχρωση και από κάτω, ένα κοτλέ παντελόνι σε απαλό πράσινο. Και τα δύο ήταν δικές της δημιουργίες. Ακόμα κρατούσε μία τσάντα-πουγκί, με σειρές από λεπτά κρόσσια που σχημάτιζαν επιμέρους φουντίτσες. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μαύρες μπότες και oversized γυαλιά ηλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Η Victoria περπατούσε χέρι-χέρι με τον David, ο οποίος επέλεξε ένα καφέ κοτλέ κοστούμι με ένα μπλε πουλόβερ και μελιτζανί κασκόλ, ένα υβριδικό παπούτσι loafer-sneaker και ένα ζευγάρι κομψά aviators.

Λατρέψαμε το look της Victoria, με τις κομψές pastel αποχρώσεις που φέρνουν την άνοιξη στο καθημερινό ντύσιμο. Τα απαλά παστέλ είναι ο πιο εύκολος και διακριτικός τρόπος να υιοθετήσουμε το color blocking, χωρίς να αισθανόμαστε ότι το αποτέλεσμα είναι υπερβολικά έντονο. Την ίδια στιγμή αποπνέουν ρομαντισμό και φρεσκάδα και μας βάζουν σε spring mood.

Η οικογένεια βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το show της VB και να την υποστηρίξει. «Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσάς, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ», έγραψε η Βικτόρια στο οικογενειακό στιγμιότυπο στο Instagram.«Φιλιά από το Παρίσι (μας λείπεις @romeobeckham!)»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria Beckham: Ντύνει την 11χρονη Harper με σχέδιό της – “Η Νο. 1 μούσα μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα