Νίκος Μουτσινάς: Φινάλε για το «Καλό Μεσημεράκι» – «Φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας»

Αυλαία έριξε το «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Παρασκευής 1/7, με τον Νίκο Μουτσινά να αποχαιρετά τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και να ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν, μιας και η σεζόν που πέρασε ήταν δύσκολη για την ψυχαγωγία.

«Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος

φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία, παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πρόσθεσε: «Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα ρε φίλε! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε και τα λέμε… τον Νοέμβριο».

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου

 Ζέτα Μακρυπούλια: «Εισέβαλε» στο «Καλό Μεσημεράκι» κι άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

 Πέτρος Φιλιππίδης: Αποφυλακίζεται ο ηθοποιός με περιοριστικούς όρους

Keywords
Τυχαία Θέματα