Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ζητάμε να πάει σπίτι μέχρι την οριστική απόφαση»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες ένιωθε έντονη αδιαθεσία με μουδιάσματα στα χέρια και τα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο ίδιος πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη – όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο T-live – συνεπώς οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο και να παρακολουθείται.

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, θέλοντας να δώσει κανονικά το παρών στο σημερινό δικαστήριο, υπέγραψε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

και να επιστρέψει πίσω στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/7 που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, με τη ζωή του να διατρέχει κίνδυνο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι ζήτησε από το δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει στο σπίτι του λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η υγεία του μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση για την υπόθεσή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Γεροντιδάκης: Έτσι αποχαιρέτησε τις “Άγριες Μέλισσες” μετά το τέλος των γυρισμάτων

 Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό;

 Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές με μια αποκάλυψη για τη συνεργασία της με το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα