Ζέτα Μακρυπούλια: «Εισέβαλε» στο «Καλό Μεσημεράκι» κι άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», αφού στο πλατό «εισέβαλε» η Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δύο παρουσιαστές, που όλη τη χρονιά οι εκπομπές τους βρίσκονται απέναντι, συναντήθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ και μίλησαν για τα επαγγελματικά τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος, όταν είδε τη φίλη του στο πλατό, αφού είχε συνηθίσει να τη βλέπει στη «χρυσή τηλεόραση».

«Εγώ

ήρθα να σου πω φτάνει με την τηλεόραση, εγώ τελείωσα πριν από μία ώρα, ήρθα να σε πάρω να πάμε και κάποιες διακοπές. Πέρασα πολύ ωραία τη σεζόν μου, Ρουκ-ζουκ γι’ ακόμα μία χρονιά. Ο κόσμος και το ίδιο το παιχνίδι δεν σε αφήνει να ρουτινιάσεις. Περνάω πάντα καλά ακόμα κι αν δεν είμαι καλά. Από πίσω συμβαίνουν διάφορα. Είμαι εκεί γιατί μου αρέσει πάρα πολύ», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Το πίστευα το Ρουκ-Ζουκ και το πήγα τσάρκα σε όλα τα κανάλια μέχρι να φτάσει στον Ant1. Πρέπει να εμπιστεύομαι πιο πολύ το ένστικτό μου. Έχω ακόμα έναν χρόνο στον Ant1, με τον ΣΚΑΪ δεν έχω συνεργαστεί ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Αποφυλακίζεται ο ηθοποιός με περιοριστικούς όρους

 Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να εστιάσω στην προσωπική ζωή μου»

 Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η κοινή ανάρτηση με το καυτό φιλί μετά το τέλος της «Γης της Ελιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα