Νίκος Κοκλώνης: «Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

Ο Νίκος Κοκλώνης αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας, καθώς δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Πέμπτης 23/2 ισχυρίζεται πως ο παρουσιαστής – παραγωγός εμπλέκεται σε υπόθεση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Νίκος Κοκλώνης ενημερώθηκε για το δημοσίευμα και έσπευσε να απαντήσει δημόσια σε όσα τον κατηγορούν μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά την πρώτη

μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ο παρουσιαστής του J2US προέβη σε μια νέα ανάρτηση στο Twitter, δίνοντας τη δική του απάντηση στον ισχυρισμό ότι έχει πάρει χρήματα από το δημόσιο.

Οσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0 .Δείτε και την απάντηση του υπουργείου !οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο ; κατα τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα ….Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά ! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !#Κοκλωνης pic.twitter.com/UHbdTDI5z6

Nikos Koklonis (@koklonis) February 23, 2023

«Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα.

Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε ακόμα:

 Φραντσέσκο Τζόρτζι: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

 Paris Hilton: Δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της

 Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απίστευτη ιστορία με τη γέννησή του και το σενάριο να έχει νονό τον Παπαδόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα