Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απίστευτη ιστορία με τη γέννησή του και το σενάριο να είχε νονό τον Παπαδόπουλο

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβριάν» και περιέγραψε μία απίστευτη ιστορία από τη γέννησή του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι για μόλις 4 ημέρες δεν είχε για νονό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, καθώς εκείνος βάφτιζε όλα τα παιδιά που γεννιόντουσαν στις 21/4.

«Γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1969. Αν γεννιόμουν 21 Απριλίου του 69, θα είχα για νονό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του και δε γινόταν. Τότε,

αν γεννιόσουν 21 Απριλίου σε βάφτιζε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, στην Αθήνα τουλάχιστον αυτό συνέβαινε.

Είχαν κάνει ολόκληρο σχέδιο ο πατέρας με τη μάνα μου ότι αν γεννιόμουν 21 θα με κρύβανε και θα λέγανε ότι γεννήθηκα 22. Τελικά γεννήθηκα 25 και το γλιτώσαμε», εξομολογήθηκε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ακόμα, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε την περίοδο που οι γονείς του είχαν μπει στη φυλακή αλλά και την ημέρα που βγήκαν. Παράλληλα, αποκάλυψε μια επική ατάκα που τους είχε πει, στην προσπάθειά του να τους εξηγήσει πως δεν θέλει να του μιλάνε για την περίοδο της φυλακής:

«Οι γονείς μου είχαν πάει μέχρι και φυλακή. Θυμάμαι την περίοδο που πήγαν φυλακή, ήμουν πολύ μικρός και θυμάμαι και όταν βγήκαν από τη φυλακή. Θυμάμαι όταν πηγαίναμε βόλτα με το αμάξι στο Γουδί που εκεί είχαν τον πατέρα μου και στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν τη μητέρα μου, μου έδειχναν και μου έλεγαν. “εδώ είχαν εμένα, εδώ εκείνη κτλ”.

Κάποια στιγμή, θυμάμαι ήμουν τεσσάρων χρονών και καθόμουν στο πίσω κάθισμα και πετάχτηκα και είπα στους γονείς μου, “μπορούμε σας παρακαλώ να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;”».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την εισαγωγή στην εντατική

 Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

 Κώστας Μηλιωτάκης: «Την ”Παράλληλη Αγάπη” μου τη ζήτησαν επτά τραγουδίστριες»

Keywords
Τυχαία Θέματα