Νίκος Χαρδαλιάς: Υπερήφανη η κόρη του για τη νίκη – Η συγκινητική ανάρτηση

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, κερδίζοντας ποσοστό 46,74% με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά». Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί δεύτερος γύρος εκλογών την ερχόμενη Κυριακή, μιας και ο ίδιος κατάφερε να πετύχει τον στόχο του από τον πρώτο κιόλας γύρο.

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, για την εμπιστοσύνη, για την αγάπη σας! Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Ξεκινάμε!!!», ήταν τα λόγια που έγραψε στην πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,

μετά τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Hardalias B (@nickhardgr)

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους συνεργάτες και τους φίλους του, ο Νίκος Χαρδαλιάς κέρδισε στις περιφερειακές εκλογές και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Την ίδια χαρά και υπερηφάνεια έχει και η πρωτότοκη κόρη του, Ιωάννα Χαρδαλιά, η οποία έσπευσε να τον συγχαρεί και δημόσια.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ημέρα των εκλογών, η Ιωάννα Χαρδαλιά μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον πολυαγαπημένο πατέρα της.

Νίκος Χαρδαλιάς: Το μήνυμα της κόρης του για τη νίκη του

«Γιατί ξέρει, γιατί θέλει, γιατί μπορεί. Ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς για την αγάπη σας, για την ψήφο σας. Πατέρα μου είμαι τόσο περήφανη για εσένα, τον αγώνα σου, το όραμα σου!», έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά για τον μπαμπά της, Νίκο Χαρδαλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα