Κώστας Πρέκας: Ξεσπά κατά του Κασσελάκη – «Αηδιαστικές οι απόψεις του»

Ο Κώστας Πρέκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε την άποψή του για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός δε «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε έξω από τα δόντια για τον Στέφανο Κασσελάκη, ξεσπώντας για τις δηλώσεις του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιθυμία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει με τον σύντροφό του δύο αγόρια.

Ο Κώστας Πρέκας ξεσπά κατά
του Στέφανου Κασσελάκη

«Οι κύριοι της Αμερικής θέλουν να φυτέψουν εδώ την νοοτροπία τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Πρέκα, πετώντας τη «μπηχτή» του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler McBeth.

Και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις που πήρε. Όσον αφορά στην οικογένεια που θέλει να φτιάξει με τα δύο αγόρια. Τα αγόρια έχουν άμεση σχέση με τη νοοτροπία των συγκεκριμένων γονέων και πιθανότατα αργότερα να ακολουθήσουν τα αγόρια την πορεία του κυρίου αυτού».

Ο Κώστας Πρέκας απέφυγε να αναφέρει το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη και εξήγησε τον λόγο: «Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου ο οποίος είναι χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με την ελληνική πολιτική σκέψη. Η ιστορία αυτού του κυρίου θα λήξει μέσα σε ένα εξάμηνο».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε αφήσει χαρτί για όλη τη διαδικασία»

 Αντώνης Κανάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα