Νικολέττα Ράλλη: Η αφοπλιστική απάντηση στο ρεπορτάζ σχετικά με το τέλος της εκπομπής της

Τη δική της απάντηση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θέλησε να δώσει η Νικολέττα Ράλλη μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ που αφορούσε στην εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». Η μεσημεριανή εκπομπή του Open έριξε πρόωρα αυλαία, με την εκπομπή του Mega να σχολιάζει τη στάση της παρουσιάστριας σε όλο αυτό που συνέβη.

Η Νικολέττα Ράλλη,

παρακολουθώντας όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε:

«Βγήκε κάποιος και είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι υπάρχει πληροφορία που προέρχεται από το cast της δικής μου εκπομπής, ότι όταν μας σταμάτησαν, εγώ είχα τη στάση τύπου “Ωχου και δεν με νοιάζει”. Μπορεί λοιπόν να αισθάνθηκα μια ανακούφιση για λίγα δευτερόλεπτα, όταν αντιλήφθηκα ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναδιαφημίσω το βραχιολάκι της τύχης που φέρνει πλούτο και έρωτα (την γλάστρα έκανα τότε).

Ξέρω πάρα πολύ καλά και εγώ και αυτοί που με ενδιαφέρουν, και τι έκανα και τι δεν έκανα (αυτό είναι καλύτερο κάποιες φορές). Και ξέρω ότι δεν ενδιαφέρουν αυτά τα stories την πλειοψηφία των followers μου, αλλά καμιά φορά καλό είναι να υπερασπίζομαι και δημόσια τον εαυτό μου, παρότι από φύση είμαι….».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Ματσούκα: «Πήγα να πληρώσω για να μην μπει μια φωτογραφία μου εξώφυλλο»

 Πάτρα: Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να σκότωσε την Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Μάνο;

 Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ήμουν ερωτευμένη από το σχολείο με τον Μάξιμο Μουμούρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα