Βίκυ Καγιά: «Έπαθα ψυχοσωματικά όταν αποφάσισα να σταματήσω από το GNTM»

Ποδαρικό στην πρεμιέρα του Breakfast@star έκανε σήμερα το πρωί (20/9) η Βίκυ Καγιά!

Η παρουσιάστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για την αποχώρησή της από το GΝΤΜ, αλλά και για το πως αποφάσισε να παρουσιάσει το Dancing with the Stars.

«Καλά νιώθω. Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω πώς για λόγους προσωπικούς και επειδή υπάρχει και ένα άλλο project, πρέπει να λείψω, έπαθα ψυχοσωματικά.

Δεν ήμουν καλά μέχρι να το δεχτώ. Δεν είμαι super ήρωας. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με μένα που είχα πάρα πολύ κουραστεί, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά, ήθελα να κάτσω κι ένα καλοκαίρι με τα παιδιά.

Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου την πλευρά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω. Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως. Μου λείπει από την άποψη να είμαι εκεί και να βλέπω τα μοντέλα. Τα πολύωρα γυρίσματα και όλο το καλοκαίρι που δουλεύουν τα παιδιά ασταμάτητα, δεν μου έλειψε.

Είχα πέντε χρόνια να κάνω διακοπές και είχα ανάγκη να ξεκουραστώ. Δεν ήταν και λίγη η πρόταση για το DWTS, με σήκωσε από τη θέση μου, χόρεψα πριν μου το πουν. Φυσικά και έχω δει GNTM φέτος. Ήταν πολύ ωραίο», τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαρία Κορινθίου για το ελληνικό #metoo και τους καταγγελλόμενους: «Γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί»

Dancing with the Stars: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο χορευτικό show!

Πρω1νό: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου -«Δεν ξέρω τώρα πια αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα