Νικολέτα Ράλλη: Απαντά για πρώτη φορά αν θα παντρευτεί το Γιώργο Μαυρίδη και εάν θα συνεργαστούν τηλεοπτικά!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν σήμερα η Νικολέτα Ράλλη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και το σύντροφό της, Γιώργο Μαυρίδη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε χωρίς να κρύβεται σε όσα έχουν να κάνουν με τη σχέση της, ενώ απάντησε ανοικτά σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του γάμου, εκείνη διευκρίνισε ότι πλέον δεν σκέφτεται όπως παλιά όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο εάν μπορούσε να γυρίσει πίσω

το χρόνο όπως είπε, τώρα θα ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά, διευκρινίζοντας πως είναι πλέον 35 χρονών και αυτό την έχει κάνει να σκέπτεται διαφορετικά.

Στην ερώτηση εάν θα παντρευόταν τον Γιώργο Μαυρίδη συγκεκριμένα, η Νικολέτα Ράλλη απάντησε λακωνικά, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μελλοντικά μία εκπομπή από κοινού με τον αγαπημένο της, εκείνη είπε: «Κοίταξε να δεις τι γίνεται… θεωρώ ότι θα ήταν μία πάρα πολύ καλή εκπομπή, αλλά δε θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι πια. Πιστεύω πως θα σκοτωνόμασταν! Γιατί μοιάζουμε πάρα πολύ και δεν είναι ότι με πήρε και ήμουν πωλήτρια και μου είπε έλα να κάνουμε εκπομπή… είμαι παρουσιάστρια. Εννοώ ότι θα έχω άποψη, δε θα κάθομαι απλά δίπλα του. Εδώ πήγα στο γύρισμα του Beat Buzeer και τσακωθήκαμε γιατί του έλεγα… όχι εμένα δε μου αρέσει αυτό το πλάνο!»

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη της Νικολέτας Ράλλη στα αποσπάσματα που ακολουθούν:

Διαβάστε ακόμα:

Μήνυση ύψους 150.000 δολαρίων για τη Jennifer Lopez εξαιτίας ενός post που έκανε στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα