My style rocks: Κάρφωσε τις παίκτριες που έχουν στυλίστα!

Η Βασιλική Ρούσσου, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, Μy style Rocks, έδωσε συνέντευξη στο People, και μίλησε για όσες κοπέλες συμμετέχουν στο φετινό κύκλο του παιχνιδιού, ενώ πέταξε τα καρφιά της και ταυτόχρονα παραπονέθηκε για την κριτική που έκαναν σε εκείνη πέρυσι.

Σε ερώτηση για όσα ακούγονται σχετικά με το εάν έχουν στυλίστα οι συμμετέχουσες, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι απάντησε: «Έχουν σίγουρα, φαίνεται.

Πιστεύω ότι την προηγούμενη σεζόν δεν συνέβαινε το ίδιο, τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό. Μπορεί να ζήτησαν μερικά κορίτσια βοήθεια σε κάποιο δύσκολο κόνσεπτ, κάτι που προφανώς φαινόταν. Βέβαια καμία δεν το παραδέχτηκε»

Ενώ όταν αναφέρθηκαν στη δήλωσή της: «μπορεί να μη φάνηκε, αλλά είχα φάει τον πόλεμο μου», τότε σχολίασε: «Εγώ ήμουν από τις λίγες που δεν μιλούσαν. Όταν μου έλεγε ο Κουδουνάρης ένα κακό σε όλο μου το outfit και μου έβαζε «2» και σε άλλες έλεγε πεντακόσια κακά και τους έβαζε «4», δεν αντιδρούσα. Έλεγα «ευχαριστώ». Όλες οι γνώμες είναι δεκτές, αλλά, όταν εννέα εβδομάδες βγαίνεις συνεχώς δεύτερη στη βαθμολογία, λες, εντάξει, δηλαδή βοηθήστε με λίγο. Ήταν μέρες που μου μιλούσαν λες και τους είχα βρίσει. Μια μέρα τους το είπα «Παιδιά, σας έχω κάνει κάτι και δεν το ξέρω;». Γιατί αν περίμεναν εμένα για να μου την πουν, τι θα έκαναν με άλλες που δεν δέχονταν μύγα οτο σπαθί τους;»

Διαβάστε επίσης:

Moby: “Είμαστε πολλοί όσοι περνάμε μόνοι τις γιορτές”

Keywords
Τυχαία Θέματα