Κάθε φορά μου μπαίνει η Gwyneth Paltrow στη μπάνιο, της στοιχίζει μια μικρή περιουσία

Οι stars έχουν πολλές ιδιομορφίες και το ξέρουμε ή τουλάχιστον το διαβάζουμε. Ειδικά όσο αφορά την περιποίηση του προσώπου και του σώματος έχουν έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από εμάς τις κοινές θνητές.

Θα μου πείτε παίζει ρόλο και η οικονομική επιφάνεια που τους επιτρέπει να ξοδεύουν μια μικρή περιουσία κάθε φορά που επισκέπτονται την διάσημη προσωπική τους facialist ή στην περίπτωση της Gwyneth Paltrow

κάθε φορά που μπαίνει στο μπάνιο της για το βραδινό shower αλλά και τη ρουτίνα περιποίησης.

Όπως η ίδια αναφέρει μετά από μία πολύ κουραστική ημέρα και ειδικά όταν έχει γυρίσματα, κάνει ένα καυτό μπάνιο με το αγαπημένο της αφρόλουτρο που στοιχίζει 65 δολάρια. Στη συνέχεια με μια βούρτσα ειδική για το σώμα φυσικά, κάνει dry brushing, δηλαδή τρίβει το στεγνό δέρμα κάνοντας με αυτό τον τρόπο φυσική απολέπιση ενισχύοντας την κυκλοφορία του δέρματος παράλληλα.

Αφού τελειώσει με το μπάνιο της έχει σειρά η περιποίηση της επιδερμίδας της. Η αγαπημένη της θεραπεία προσώπου στοιχίζει περίπου 100 δολάρια και βρίσκεται σε ένα πολύ πολύ μικρό βαζάκι (όπως λέει η ίδια πάντα). Στη συνέχεια απλώνει τον ορό που φέρει την υπογραφή της διάσημης Dr. Sturm. Αγαπημένη πολλών stars του Hollywood και η τιμή της αγγίζει τα 500 δολάρια. Κάποιες φορές και ανάλογα την εποχή αλλά και το σημείο του κόσμου που βρίσκεται απλώνει την κρέμα νύχτας η οποία στοιχίζει περίπου 400 δολάρια.

Αφού τελειώσει με την περιποίηση του προσώπου και βγει επιτέλους από το μπάνιο θα απλώσει το απαραίτητο body butter αλλά και το ενυδατικό χειλιών. Και τα δύο στοιχίζουν 100 δολάρια.

Όπως καταλαβαίνετε η βραδινή ρουτίνα της Paltrow στοιχίζει μια μικρή περιουσία αλλά χαλάλι αφού υποθέτουμε ότι τόσο το δέρμα του προσώπου όσο και του σώματος της είναι ανανεωμένο και τέλειο κάθε φορά που πέφτει για ύπνο.

Και για να γυρίσουμε στα δικά μας θέλω να σας βεβαιώσω ότι κι εμείς οι κοινές θνητές χρησιμοποιώντας πιο οικονομικά προϊόντα περιποίησης καταφέρνουμε να έχουμε υπέροχη όψη.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα φον ντε τεν για ανοιχτές επιδερμίδες

Οι ροζ-χρυσές σκιές και παλέτες που θα χρησιμοποιήσετε από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα