Νίκη Παλληκαράκη: «Είχα την εξυπνάδα να πω μια βλακεία στον Γιάννη Μπέζο, μου είπε μια ατάκα και έφυγα»

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής «Κυψέλη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Μικρασία», που θα πρωταγωνιστήσει αυτό το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε σε ξεκαρδιστικές στιγμές στο θέατρο αλλά και σε μια προσπάθεια της να κάνει φάρσα στον Γιάννη Μπέζο όταν έπαιζαν μαζί.

«Υπήρξαν πάρα πολλές αστείες στιγμές στις συνεργασίες που είχα, ειδικά με τους μεγάλους

κωμικούς. Πρόλαβα και τον Κώστα Βουτσά στα μεγάλα του, ο οποίος ήταν μεγάλο πειραχτήρι επί σκηνής! Όλοι οι κωμικοί είναι πολύ μεγάλα πειραχτήρια και είναι το λιγότερο ανόητο να θεωρείς εσύ ότι κάποια στιγμή θα τους κάνεις και συ μια φάρσα», ανέφερε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Και συνέχισε, μιλώντας για την πρώτη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο: «Είχα προσπαθήσει να κάνω φάρσα και στον Κώστα Βουτσά και στον Γιάννη Μπέζο. Δεν έγινε όμως τίποτα. Να σας πω όμως για τον Μπέζο, όπου στην πρώτη μου δουλειά και τον πρώτο μου ρόλο που ήταν στον «Κατά φαντασίαν ασθενή» κατάλαβα πως είναι μεγάλο πειραχτήρι ο Γιάννης! Μεγάλο σχολείο κωμωδίας και γενικά τον θεωρώ μέντορα μου, όπως και τη Ναταλία Τσαλίκη. Είναι δάσκαλοι μου εφόσον είναι από τους πρώτους ανθρώπους που δούλεψα».

Αναφερόμενη στη φάρσα που αποπειράθηκε να κάνει, η ηθοποιός είπε: «Ο Γιάννης Μπέζος δεν σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Το μόνο δηλαδή που εκπαιδεύεσαι είναι “ας μην γελάω, ας σώσω την παράσταση”, Είχα λοιπόν την εξυπνάδα και εγώ, όπως ήμουν πεσμένη κάνοντας την κόρη του στα γόνατα του, να του πω μια βλακεία και μου είπε μια ατάκα… σηκώθηκα και έφυγα. Έκλεισε η αυλαία, δεν μπορούσα να κρατηθώ και πήγαμε παρακάτω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου «φίμωσε» το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

 Ελένη Μενεγάκη: «Το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν»

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έπαθε μέλασμα στο πρόσωπο – Το βίντεο που δημοσίευσε

Keywords
Τυχαία Θέματα