Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Τραγούδησαν μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά! Η συγκινητική στιγμή

Μία συγκινητική στιγμή παρακολούθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Θεοφάνους στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το βράδυ της Τετάρτης 8/6.

Οι δύο καλλιτέχνες ξεκίνησαν την καλοκαιρινή περιοδεία τους με τίτλο «Ένα καλοκαίρι διαδρομή» από την Αθήνα και στην πρώτη εμφάνισή τους επιφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη στο κοινό.

Ειδικότερα, η

Δέσποινα Βανδή κάλεσε στη σκηνή τη 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη, και για πρώτη φορά μαμά και κόρη ένωσαν τις φωνές τους ερμηνεύοντας το τραγούδι «Αντικριστά».

Χαμογελαστές και αγκαλιασμένες η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη τραγούδησαν το κομμάτι, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τη 18χρονη κόρη της, που διαθέτει μία εξαιρετική φωνή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/06/220609190522_vandinikolaidi.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/06/220609190524_vandinikolaidi1.mp4

Πηγή Φωτογραφιών: NDP

Πηγή Βίντεο: Instagram

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: «Το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν»

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έπαθε μέλασμα στο πρόσωπο – Το βίντεο που δημοσίευσε

 Γιώργος Τράγκας: Συνεργάτης που φέρεται να δεσμεύτηκε η περιουσία «λύνει» τη σιωπή του – «Το μόνο που έχω είναι η σύνταξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα