Γιώργος Τράγκας: Συνεργάτης που φέρεται να δεσμεύτηκε η περιουσία «λύνει» τη σιωπή του – «Το μόνο που έχω είναι η σύνταξη»

Θρίλερ με την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα, καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν έχουν τέλος. Έξι μήνες μετά τον θάνατό του δεσμεύτηκαν οι προσωπικές περιουσίες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, και δύο συνεργατών του. Ο ένας εξ’ αυτών μίλησε στην εκπομπή T-live, αναφέροντας πως δεν έχει περιουσιακά στοιχεία ώστε να δεσμευτούν παρά μόνο τη σύνταξή του.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο,

δεν έχω μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος σε κάποιες από τις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις του Τράγκα. Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι είχε καταφέρει να δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία.

Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Απόστολος Ρουβάς: Η αποκάλυψη για την απειλή που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια -«Μπορώ να το αποδείξω»

 Survivor-Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

 Θανάσης Βισκαδουράκης: Συγκινεί για τον πατέρα του -«Λίγο πριν πεθάνει μου ζήτησε συγγνώμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα