Προβλέψεις Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο. Παρανοήσεις ή παραπληροφόρηση μπορεί να σας προκαλέσουν αμφιβολία για μια συνεργασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι η μέρα για να είστε πολύ απασχολημένοι ή να ξεκινήσετε νέα projects. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και αυτό θα σας κάνει έξαλλους. Δεν θα κρατήσει για πολύ όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ενοχλητικά όνειρα ή οι ανησυχητικές διαθέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν σήμερα, προκαλώντας σας να αναρωτηθείτε αν κάτι είναι λάθος

ή κάτι κακό πρόκειται να συμβεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ;

Ένα μέλος της οικογένειάς σας περνάει δύσκολα και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Παρατήστε τα όλα και βρεθείτε στο πλευρό του. Βρείτε χρόνο το απόγευμα για να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ

Σταματήστε πια να τα αναβάλετε όλα και αρχίστε να παίρνετε αποφάσεις για όλα όσα θέλετε να κάνετε και να πραγματοποιείτε τις προτεραιότητές σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την τάση να μην πιστεύετε καθόλου στις ικανότητές σας και πολλές φορές να γίνεστε θύματα των άλλων, ειδικότερα στη δουλειά σας. Αν δεν πιστέψετε εσείς στον εαυτό σας δεν θα το κάνει κανείς.

ΖΥΓΟΣ

Μια μεγάλη βόλτα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούσε να καθαρίσει το κεφάλι σας από τις σκέψεις σας και να αναζωογονήσει τον ενθουσιασμό σας για πράγματα που σας είχαν κουράσει. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να τελειώσετε παλιά έργα που ενδέχεται να έχετε αναβάλει. Επίσης μην παραλείψετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας γιατί εδώ και καιρό τον έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυσαρέσκεια με κάποια δουλειά που κάνετε και οι καθυστερήσεις στην επίτευξη όλων όσων έχετε αναλάβει θα σας αγχώσει απίστευτα. Κάντε ένα διάλειμμα και ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο και η διάθεσή σας θα αλλάξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξέρουμε πως αρκετές φορές είναι δύσκολο να εκφράζετε στους άλλους τα συναισθήματά σας, όμως που και που θα πρέπει να το κάνετε γιατί είναι απίστευτα λυτρωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένα λάθη του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να σας στοιχειώσουν σήμερα. Μέσα από αυτό όμως μπορεί να πληγωθήκατε αλλά μάθατε και προχωρήσατε. Μην παρασύρεστε από τα λόγια των συναδέλφων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας φίλος μπορεί να είναι άρρωστος, προκαλώντας σας σημαντική ανησυχία. Παράλληλα ένας από τους στόχους που προσπαθείτε να προσεγγίσετε θα μπορούσε να καθυστερήσει με κάποιο τρόπο, προκαλώντας σας απογοήτευση.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα